Ældre Sagen

Ældresagen rabat på legetøjÆldresagen rabat på legetøj

Tilbyder I rabat til medlemmer af Ældre Sagen?

Ja, medlemmer af Ældre Sagen opnår 10% på legetøj, dog ikke på allerede nedsatte varer samt varer mærket med "Go' pris".

BEMÆRK: Den faste rabat på 10% gælder ikke kampagne- eller tilbudsvarer, tilbudsvarer samt varer mærket med Go´ pris og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Sådan får du rabat:

  1. I forbindelse med dit medlemskab af Ældre Sagen har du modtaget en rabatkode til Legeakademiet. Hvis du ikke har modtaget den, så kan du få den via Ældre Sagens website ved at indtaste dit medlemsnummer på https://aeldresagen.dk/tilbud-og-rabatter/tilbud/legeakademiet
  2. Når du har valgt dit legetøj hos os, går du til betalingssiden. Her er der et felt, der hedder “Har du en rabatkode?” Her skal du indtaste din rabatkode fra Ældre Sagen.
    Du skal også skrive dit medlemsnummer fra Ældre Sagen i kommentarfeltet. Så betaler du, som du plejer. Du kan se, at rabatten på 10% herefter trækkes fra det samlede beløb.
  3. Husk, at der ikke bliver trukket 10% på varer, der allerede er nedsat samt varer mærket med Go´pris. Vi kan desværre ikke tilbyde at trække rabatten på køb, der allerede er gennemført.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du altid kontakte os via vores chat, telefon eller email som du finder her

 

Smil fra Legetanterne :)