Babblarna Dadda, str. 1-4 år

239,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
1038-F99140
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Den hyggelige Dadda fra Babblarnas univers.

Aktiviteten er skøn for dit barns trivsel og evne til at lære:

  • Slip fantasien løs og se, hvor legen fører hen.
  • Her er chance for fjolleri og grin.
  • Perfekt til rolleleg, hvor børnene øver at skiftes til at bestemme og finde deres plads i legen. Det udvikler dit barns empati og samarbejdsevne.

Velegnet fra 1 år til 4 år

Leg med dukker, legesæt, ansigtsmaling eller at klæde sig ud er alle metoder at lege rolleleg på, som er et vigtigt led i dit barns udvikling. Dit barn lærer nemlig at tænke kreativt i forhold til sin identitet med rolleleg. Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er en ninja eller en dinosaur? Hvordan taler en cirkusartist eller en enhjørning? Alle disse grublerier stimulerer dit barns sociale kompetencer. I rolleleg får dit barn mulighed for at teste regler, grænser og muligheder for identitet og interaktion og det udvikler forståelsen for den verden, de lever i.

Kender du Den Goda Fen?

Den Goda Fen er et svensk brand, som siden 1997 har udviklet kostumer til børn. Udvalget er stort og kvaliteten er høj. Du kan både finde heldragter, praktiske og super flotte vinger og kapper (som dit barn kan have over flyverdragten) og rigeligt med tilbehør hos Den Goda Fen. Den Goda Fen donerer 30.000 kr årligt til projektet "ZeroMission" som klimakompensation, de garanterer gode forhold på arbejdspladsen, og så har de fokus på at skabe kostumer, der holder til årevis af leg.

Se vores udvalg fra Den Goda Fen her.


Grønnere valg
Dette legetøj og læringsmateriale er så slidstærkt, at vi forventer, at det kan gå i arv til venner og familie, hvis du passer på det. Den lange holdbarhed og solide konstruktion kan også klare mange børns leg i instititutioner og skoler. Lang levetid betyder mindre ressourceforbrug og dermed et grønnere valg end legetøj af mindre slidstærk materiale eller kvalitet.
Produceret med ekstra fokus på social ansvarlighed, hvilket er din garanti for, at virksomheden yder en særlig, dokumenterbar indsats for at forbedre arbejds- og/eller livsvilkårerne for de ansatte.
Der er klimakompenseret for en del af den CO2-udledning, som virksomhedens produktion af dette legetøj forårsager.
Produktinformation
Varenummer 1038-F99140
Grønnere valg Ekstra slidstærkt, Klimakompenseret, Social ansvarlighed
Alder 1 år, 2 år, 3 år, 4 år
Velegnet til Fantasi, Lattermusklerne, Rolleleg
Brand Den Goda Fen
Funktion Fantasi, Kropsbevidsthed, Lattermusklerne, Rolleleg, Selvværd, Sprog- og sprogforståelse
Materiale Stof
Vedligehold Lufttørres, Maskinvaskes på 40 grader