Baby tegnsprog DVD - Tal med tegn

kr. 199,95
1-2 dages levering
Varenummer
56-BABY
Børn er i stand til at bruge deres hænder og forme tegn, før de behersker det talte sprog. Du kan lære dit barn at bruge tegn ved at understøtte din
Læs mere
Hvad gør dette produkt særligt

Børn er i stand til at bruge deres hænder og forme tegn,
før de behersker det talte sprog.

Du kan lære dit barn at bruge tegn ved at understøtte din tale med "Tal med Tegn". Hermed giver du dit barn en mulighed for at kommunikere i en tidlig alder.

Tal med Tegn kan introduceres for dit barn fra det er ca. 6 måneder og frem til det kan tale og kommunikere i 2 års alderen.
Ved hjælp af  babytegnsprog, som Tal med Tegn er, vil barnet kunne udtrykke sine ønsker og behov, hvilket kan forebygger den frustration, der ellers ofte opstår, når barnet ikke bliver forstået. 

DVD`en henvender sig til barnet og den voksne, der sidder med barnet
Forældre og andre, der er tæt på små børn, f.eks. vuggestuepædagoger og dagplejemødre.

Ved at se Tal med Tegn vil dit barn lære tegn og gøre dem efter, så I  kan kommunikere før dit barn kan tale.

Tidligere tale, større ordforråd og øget selvværd er bare nogle af fordelene ved at lære dit barn at tale med tegn.

Du vil opleve barnet fordyber sig med DVD´en og lader sig underholde af de rolige billeder, sjove figurer, børn og tegn. Børn elsker gentagelser, så de kan se den igen og igen - og de vil spejle sig i det de ser.

I filmen følger vi 2-årige Kais hverdagsrutiner med familie, spisning, leg, bad og aftenritualer.

Tegnsprogstolk Elisabeth Holm Hansen synger sjove sange med tegn og viser dem, så dit barn nemt kan gøre dem efter. Derudover møder du figurerne Kanin og Fugl, som er gode venner, der driller hinanden.

Hovedfilmen har 25 hverdagstegn.
I ekstramaterialet finder du 2 x 8 tegn for tøj og for mad.
Tegn til forældre, en gloseliste, hvor tegnene vises enkeltvis møntet til voksne. Og endelig er der et lille indslag, der viser en familie der bruger tegn, og et interview med børnepsykolog Margrethe Brun Hansen, kendt fra tv, om fordelene ved at lære børn tegn.

Tal med Tegn har musik komponeret af prisvindende hollandske Raimond Lap, som er kendt verden over for sit særlige babymusikkoncept.
Det særlige ved hans musik er, at den skaber en rolig og tryg atmosfære, samtidig med at den fremmer barnets psykiske og motoriske udvikling . (Læs mere om Raimond på  www.music4babies.com)

Spilletid: 45 minutter
Alle tegn er danske tegn
DVD´en er produceret af Mango Baby ApS i samarbejde med Center for Tegnsprog og Tegnstøttet Kommunikation - KC
Instruktør: Ulla Hasselbalch
Producent: Thomas Hamann og Ulla HasselbalchProduktinformation
Varenummer 56-BABY