Sådan er en hyggelig barndom hos Legetanterne.

Sådan er barndommen hos Legetanterne
Seneste indlæg 1-5 år 6-11 år Fritid
29. marts 2023

Kommende serie: Sådan er barndom hos Legetanterne

“Hej Mor, se hvad jeg kan!”, siger små børn over hele kloden hver eneste dag. Men om de er pavestolte over at kunne klatre endnu højere på i træet, selv vende en pandekage eller over at kunne skrive sit navn som 3-årig, det er der stor forskel på. Både i enkelte familier og i forskellige lande. 

“Jeg vil give mit barn det bedste, jeg kan”, siger forældre over hele kloden hver eneste dag. Men om det er at lære dem at skrive deres eget navn som 3-årig, at cykle som 2-årig eller at kunne sidde stille under en middag på fin restaurant, det er der også stor forskel på.

Barndom og forældreskab er dybt forankret i vaner og traditioner. Det betyder, at vi kun i mødet med andre måder at gøre noget på opdager, at vores egen måde at skabe en god barndom på faktisk kun er en ud af utallige andre.

I Legeakademiet er vi de seneste år blevet klogere, og viden er mere værd, når vi deler den med andre. Derfor vil vi i dette indlæg dele nogle eksempler på, hvordan en typisk barndom ser ud hjemme hos Legetanterne. Måske bliver du inspireret. Måske bliver du chokeret. Måske bliver du bare forundret og får lyst til at vide mere eller dele, hvordan I gør hjemme hos dig.

Læs med i den kommende serie og bliv klogere - både på at være barn i Danmark og på dig selv. 

Første indlæg kommer her.

Danske børn har stor frihedDanske børn har stor frihed

Læs små historier fra en barndom i Danmark

Børn tilegner sig nye kompetencer og opdager verden omkring sig, og vi voksne kan nogle gange være så heldige at få lov til at dele deres store glæde ved at lære med dem. 

I Legeakademiet er vi en stor flok engagerede mennesker, der hver eneste dag går på arbejde for at gøre det lettere for forældre at hjælpe deres børn til at lære gennem sjov og inspirerende leg. Det har vi gjort siden 2005, hvor de to mødre Ann og Jane med deres små børn i armene gav sig til at sælge Tumletoppen, løbecykler og Wheelybug på det spændende, nye internet.

Siden dengang har både legetøjsmarkedet, familieliv og Legeakademiet udviklet sig med lynets hast. De børn, vi solgte lærende og udviklende legetøj til i starten, begynder nu selv at blive forældre og bliver vores kunder. 

Men hvor vi de første mange år kun havde en dansk webshop, så er vi nu så heldige, at Legeakademiet nu også udbreder kendskabet til at lære gennem leg i 5 andre lande. 

Vi har derfor nu en skøn, international gruppe af kolleger, både online og på vores kontor i Danmark. Vi taler med kunder fra Tyskland, Holland, Sverige, Finland og Norge hver dag, og der bliver talt 7 sprog i frokostpausen. 

De små historier fra vores hverdag rundt om i vores familier er virkelig en dejlig måde at dele viden på, og nu inviterer vi dig med ind i snakken om, hvordan det er at være barn i Legeakademiet.

Vi deler historierne en ad gangen, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du kan genkende noget - eller hvis du har lyst til at dele dine tanker om historien fra Legetanternes familieliv.

Her har du første historie, der handler om, at beskidte børn er lig med glade børn, og så kan du læse videre i vores andre indlæg om, hvordan en hyggelig barndom ser ud hos Legetanterne.

Hvem er bag tasterne på bloggen hos Legetanterne?

Hej!

Jeg hedder Kristina Hobbs, er mor til 5 børn, bor tæt ved kysten på Sjælland, og er tekstforfatter hos Legeakademiet. Sammen med min kollega Emilie skriver jeg om legetøj og om børns udvikling i håb om at inspirere forældre til at lege deres børn klogere og fange deres opmærksomhed med spændende og udviklende legetøj til krop og hjerne. 

Jeg udgiver en række indlæg her på bloggen, som giver forskellige eksempler på, hvordan det er at være barn hos Legetanterne. Vi håber allesammen, at indlæggene om alt fra beskidte sokker og madpakker til hygge og perleplader vil give et sjovt indblik i en barndom i Danmark.

Hop til første del "Børn bliver kloge af at blive beskidte" her.

Related posts
Kommentarer
Tilføj en kommentar
Your email address will not be published