Asi dukker og tilbehør

Filtrering
Mulige filtre
Pris
-
Sorter faldende
Filtrering
Dine filtre
 1. Alder 9 år Fjern denne
 2. Funktion Logisk tænkning Fjern denne
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side
 1. Así dukke 36 cm. Koke pige - Kjole, kyse og futter
  Así dukke 36 cm. Koke pige - Kjole, kyse og futter

  Håndlavet luksusdukke med blød krop med kapokfyld. Arme og ben i vinyl.

  kr. 549,95
   
  På Lager – levering 2-4 hverdage.
 2. Así dukke 43 cm. Maria - Kjole, hue og sut
  Así dukke 43 cm. Maria - Kjole, hue og sut

  Fin og håndlavet. Hård krop af kvalitetsvinyl.

  kr. 749,95
   
  Midlertidigt udsolgt - Levering 05/12/20
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side

Así dukker: håndlavede og med personlighed

De skønne dukker og dukkeudstyr fra Asì kan bare noget helt særligt. Así dukker har det mest bedårende og levende udtryk i øjnene, som gør det ekstra sjovt og nemt at skabe et nært forhold til dem.

Así dukken Leonora og resten af det fine udvalg udvikler sig hele tiden, og du kan roligt give dit barn en af de dejlige dukker i gave på en særlig dag. Der er mange måder at lege med de smukke dukker på, og deres naturtro øjne gør legen endnu mere virkelighedsnær.
Dukketøj til dine Así dukker gør legen endnu sjovere, og så får dit barn også finmotorisk træning ud af at give dukken fint dukketøj på. 

Naturtro dukker, dukketøj samt tilbehør fra Así

Der er lagt en masse arbejde i at gøre disse dejlige dukker naturtro på den helt lækre måde. Børn ved nemlig godt, hvad der er dejligt legetøj. Når der skal leges rolleleg med dukkerne, så gælder det om at have nogle dukker, der gør legen endnu bedre. Vi får mange positive tilkendegivelser fra jer, vores dejlige kunder, om at jeres børn virkelig er glade for dukkerne. Derfor er bliver vi ved med at tage de nyeste dukker fra Así ind i vores sortiment. Así dukker er nemlig en af de typer dukker, vi sælger allerflest af. Og det endda selvom at de ikke altid er de billigste dukker. Til gengæld elsker børnene dem.

Så tag et kik rundt i kategorien med Asì dukker og dukketøj og blive overrasket over de skønne øjne og de søde kinder.

Hvad lærer børn af at lege med Así dukker?

Når dit barn tager sin Así dukke frem og går i gang med at lege, så er det en god måde at udvikle sociale kompetencer på. Børn har nemlig rigtig godt af at eksperimentere med deres identitet ved at lege, at de er et andet menneske. Eller måske en hund eller et rumvæsen eller en bedstefar. Når rollerne er anderledes, kan dit barn prøve at forestille sig at være en anden. På den måde udvikler dit barn sine empatiske evner, og det gør det også nemmere for dit barn lige så langsomt at lære at forstå, at der er andre mennesker, der føler og oplever andre ting.