bObles Donut

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

3 varer

 1. bObles Donut Marmor
  bObles Donut Marmor
  kr. 449,95
  1-2 dages levering
 2. bObles Donut Maxi
  bObles Donut Maxi
  kr. 599,95
  1-2 dages levering
 3. bObles Donut Mini
  bObles Donut Mini
  kr. 299,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Det er ikke svært at se, hvorfor bObles Donut har fået sit navn - for selvom den ikke er sukkerovertrækket, fører den buttede, runde form tankerne hen på bagværket af samme navn.

Men bObles Donutten sætter sig absolut ikke på sidebenene. Til gengæld kan den faktisk sidde fast på gulvet - eller vinduet. Når man trykker midterskiven nedad, dannes der nemlig vakuum, og så Donutten står fast. Det kan være rigtig smart, når familiens yngste sidder og hopper på puden - en sjov aktivitet, som er rigtig god til at styrke barnets balance. Samtidig er det rigtig godt for dit barns knogler at opleve de "stød", man får, når man hopper på Donutten. Stødpåvirkning er nemlig med til at styrke knoglerne.

Dit barn vil helt sikkert også eksperimentere med at bære rundt på sin Donut, prøve at stå på den, trille med den og sågar kaste med den. Med en gyngeprop og et reb kan Donutten desuden forvandles til en gynge, der kan bruges både udendørs og indendørs (husk dog at tage den med ind om vinteren). Når børn gynger, stimuleres den vestibulære sans, som styrer vores balance - og hvilket barn elsker ikke at gynge?