bObles Elefant

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

5 varer

 1. bObles Elefant Grå - Ambassadør produkt
  bObles Elefant Grå - Ambassadør produkt
  kr. 999,95
  1-2 dages levering
 2. bObles Elefant Marmor
  bObles Elefant Marmor
  kr. 999,95
  1-2 dages levering
 3. bObles Elefant Marmor Mellem
  bObles Elefant Marmor Mellem
  kr. 499,95
  1-2 dages levering
 4. bObles Elefant Multifarvet
  bObles Elefant Multifarvet
  kr. 969,95
  1-2 dages levering
 5. bObles Elefant Multifarvet - Mellem
  bObles Elefant Multifarvet - Mellem
  kr. 499,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Elefanten er uden tvivl én af vores favoritter fra bObles-familien. Hvorfor? Fordi elefanten er så utrolig velgennemtænkt - både som legetøj og tumlemøbel. 

Uanset om jeres elefant skal bo i stuen, på børneværelset eller måske endda på badeværelset, vil I opleve, at det er et utrolig alsidigt stykke legetøj. Brug elefanten som skammel på badeværelset, når der skal børstes tænder - eller tag den med i badekarret eller brusekabinen. Den kan sagtens tåle det (og elefanter elsker jo vand!). Hiv elefanten med ind i stuen og brug den som fodskammel, lav en forhindringsbane eller vend den om på ryggen, så dit barn kan vippe på den. 

Eller hvad med at lægge elefanten ned på siden og brug den indvendige bue som mål, mens I øver jer på at trille med eller sparke til en bold? Mulighederne er næsten uendelige. 

Faktisk vil I sikkert opleve, at elefanten kommer til at flytte rundt i hele huset - og den er heldigvis ikke så tung, så et barn på ca. 2-3 år vil sagtens selv kunne løfte den. Det er nemlig også en sjov måde at teste sine kræfter på.

Næsten alle børn elsker elefanter - og bObles elefanten er en klar vinder. Så hvad med at blive dyrepasser og invitere elefanten inden for hos jer? I vil opleve sjove og hyggelige stunder i dens selskab - med en masse positive sansemotoriske gevinster til dit barn i kølvandet.