bObles Krokodille

Vis som Tabel Liste
 1. bObles Krokodille Grå - Ambassadørprodukt
  bObles Krokodille Grå - Ambassadørprodukt
  kr. 749,95
  1-2 dages levering
 2. bObles Krokodille Marmor
  bObles Krokodille Marmor
  kr. 749,95
  1-2 dages levering
 3. bObles Krokodille Multifarvet
  bObles Krokodille Multifarvet
  kr. 749,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Må vi præsentere krokodillen, man ikke behøver være bange for: nemlig bObles krokodillen!

Som med alle de skønne tumledyr fra bObles, er krokodillen et utrolig alsidigt og multifunktionelt tumlemøbel, som både kan bruges til de helt små babyer, der skal træne deres nakkemuskulatur, mens de ligger på maven - og som for det lidt større barn kan bruges til at stimulere balancen og muskel-ledsansen

Læg din krokodille på ryggen og lad din baby ligge på maven og skue ud over "savannen". Eller lad det lidt større barn eksperimentere med at vippe fra til side - enten siddende eller stående. Har I en kylling fra bObles, kan denne kombineres med krokodillen, så I bygger en lidt mere avanceret vippe.

De fleste børn vil også elske at bruge krokodillen til trappetræning - en super god øvelse, der på bedste vis stimulerer barnets muskel-ledsans, fordi barnet løbende skal vurdere hvor benene er i forhold til trinene, og hvor højt benet skal løftes eller sænkes. Har I ligefrem to krokodiller, kan de sættes sammen, og barnet kan I én og samme bevægelse gå op og ned ad trappen. Det er også et glimrende indslag på forhindringsbanen.

Få flere idéer til, hvordan I kan bruge krokodillen hjemme hos jer - klik på en af vores bObles krokodille-varianter nedenfor: