bObles Kylling tumlemøbel i blå, marmor og mere

bObles Kylling tumlemøbel i fx blå og marmor 

Ganske som i den virkelige verden er den fine Kylling fra bObles ikke det største dyr i løbegården. Men det betyder ikke, at du skal undervurdere Kyllingens egenskaber - for denne her lille fyr har rigtig meget at byde på!

Sådan træner du ryg- og nakkemuskler med bObles Kylling


bObles Kyllingen er oplagt at finde frem, når I skal træne ryg- og nakkemuskulaturen hos jeres baby. Placer Kyllingen med den flade side nedad, og lad jeres baby ligge på maven op ad Kyllingen. Jeres baby vil elske at kunne kigge sig omkring - og samtidig trænes hele bagsiden, og baby øver sig i at bære vægten af sit hoved, som jo også er ganske tungt.

Når den lille skal sove lur, vil storebror- eller søster også kunne lave en masse sjov med Kyllingen, der kan bruges som vippe- eller balancebræt, trædested og skammel. Har I også en bObles kylling boende, kan I med fordel kombinere denne med Kyllingen, og så har I en super fin vippe til det lidt større barn.

bObles Kylling er god for større børn

 Som en ekstra lille bonus vil vi gerne dele et lille tip med de af jer, der oplever, at de lidt større børn sidder uroligt ved spisebordet - og sikkert driver jer til vanvid af samme grund: Tag Kyllingen med til bords! Placer den på barnets stol - med den buede side nedad. På den måde kan barnet imødekomme af den indre uro ved at sidde og rokke fra side til side, og I vil sandsynligvis opleve, at der falder en helt anden ro over jer alle... Husk, at børnene har godt af at være i konstant bevægelse - de reagerer blot på deres kroppes impulser.