bObles marmor tumlemøbler til motorik øvelser

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  bObles Bold Marmor - Stor 23 cm. bObles Bold Marmor - Stor 23 cm.
  bObles Bold Marmor - Stor 23 cm.
  Tril, balancer, lig på den, sid på den eller..
  498,95 kr.
  På lager – levering 1-3 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

bObles marmor tumlemøbler til motorik øvelser

Nu er de evigt populære skum-tumlemøbler fra danske bObles blevet lanceret i et smukt og stilrent marmorlook.

Marmor-serien tæller bObles' allermest elskede tumledyr, nemlig elefanten, krokodillen, kyllingen, hesten, myreslugeren og fisken (både den store og lille).

Det eksklusive marmorlook vil kunne fås i flere forskellige overordnede farver: Grå, rosa, blå og grøn. For hver farve leveres de udvalgte tumledyr i et marmorlook, der enten er helt marmoreret, et mix af marmoreret og ensfarvet eller helt ensfarvet.

Er bObles marmor noget særligt dansk motorik-udstyr?

Med denne nye serie følger bObles den populære marmor-trend, som har vundet indpas overalt i verden. Det kolde, men elegante marmorlook passer ind i indretningen i langt de fleste hjem, hvor tumlemøblerne vil gå hen og blive fine tilføjelser til boligen til glæde for både børn og voksne.

Rent funktionelt er de klassiske og motorisk alsidige tumlemøbler ikke blevet underkastet nogle ændringer. De egner sig derfor stadig til alle former for tumleleg og motoriktræning, og vil give dit barn masser af sjov og udfordrende leg - uanset alder.

Hvad kan jeg lave med bObles marmor?

bObles marmor er så fine, at du faktisk bare kan sidde og kigge på dem med en kop kaffe i hånden. Nej, det er gas - bObles marmor er ligesom alle de andre bObles varianter faktisk noget af det allerbedste til at udvikle dit barns motorik og fantasi. Så når du får din bObles marmor hjem i stuen, så kan du sætte den sammen med de andre tumledyr og gøre forhindringsbanen eller balancelegen endnu sjovere.