bObles tilbud på tumlemøbler - billigere motorikleg

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

bObles tilbud på tumlemøbler - billigere motorikleg

Her på siden kan du løbende holde øje med, hvilke af de skønne tumlemøbler fra bObles, vi har tilbud på.  

bObles er blevet fast inventar i rigtig mange danske familier, siden de så dagens lys for første gang i 2006.

Derfor har vi brug for løbende at justere vores sortiment af de skønne tumlemøbler. Det er kun en fordel for dig som vores kunde, for så er der indimellem mulighed for at få tumlemøbler til en rigtig god pris.

Hvad er bObles motorikmøbler eller tumlemøbler?

bObles-familien har siden hen vokset sig stor, stærk og alsidig, og tæller i dag mange forskellige multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som inviterer børn til leg, og som voksne også med glæde byder indenfor i hjemmet.

Alle skummøbler fra bObles kan bruges hver for sig – men langt de fleste af tumlemøblerne kan også kombineres på kryds og tværs. Fælles for dem alle er, at de inspirerer til et bevægelsesunivers, som understøtter børns glæde ved bevægelse, og samtidig stimulerer børnene i de forskellige udviklingsstadier, de naturligt skal igennem. 

Hvordan finder jeg et godt tilbud på bObles?

Brug menuen i venstre side til at navigere rundt mellem de andre bObles-kategorier, hvis det bObles-produkt du er på udkig efter ikke er at finde her på tilbudssiden. Og husk, at der findes utallige måder at bruge de forskellige tumledyr på. Alle bObles-produkterne kan nemlig enten bruges alene, men de kan også kombineres på kryds og tværs. Bare spørg dit barn, som sikkert kan komme på de første 100 lege og idéer til.

 

God leg!