bObles Tumlebræt til børns motorik leg

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

bObles Tumlebræt til børns motorik leg.

Her vil vi gerne præsentere dig for et Tumlebræt til børn fra bObles.

Legeakademiet elsker lærerigt legetøj, som udvikler og stimulerer dit barns hjerne på nye måder. Den bedste måde at lære på er organisk leg, hvor dit barn helt af sig selv begynder at eksperimentere, forsøge sig, træne og øve sig på nye kompetencer, simpelthen fordi det kan. Giver du dit barn gode udfoldelsesmuligheder, så vil dit barn helt af sig selv lære nye færdigheder, for det er sådan, naturen har indrettet vores hjerner. Tænk på dyrebørn i zoo – de sidder jo aldrig stille! Verden er fuld af sjove ting og miljøer, og vi vil så gerne hjælpe dig med at indrette et lærerigt legemiljø derhjemme i stuen.

Dit barn lærer nemlig bedst, når både hjerne og krop er i sving på samme tid. Med de lækre tumlemøbler fra bObles kan du og dit barn have det super sjovt, mens du fyrer op under dit barns naturlige tilbøjelighed til at røre sig. Når dit barns hjerne er i gang med at styre både grov- og finmotorik, stimuleres også hjernens evne til at tilegne sig og forstå sprog. Kropsbevidsthed er uhyre vigtig for indlæring og for tryghed, og balanceevne er faktisk en af de allervigtigste sanser at få trænet, for en god balance betyder meget for dit barns tilpashed og koncentration.

Et stykke lærerigt legetøj, der både stimulerer grovmotorikken og balanceevnen, og som er virkelig god at kombinere med de andre skønne bObles tumlemøbler, er dette Tumlebræt til børn. Et Tumlebræt som endda kan fås i mange farver og designs, fx Tumlebræt i grå, lilla, grøn, blå osv.

Hvad er bObles Tumlebræt til motorikleg?

Et Tumlebræt til børn kaldes også et rullebræt, et balancebræt og en floor surfer. Et rullebræt er mest sådan et, man køber i Silvan til at flytte klaverer og brugt inventar rundt på, men også her handler det om det samme i grove træk. Alle betegnelserne beskriver et bræt med hjul under, som kan drejes 360 grader og dermed suse rundt på stuegulvet eller gymnastikgulvet i en hulens fart.

Hvordan udvikler bObles Tumlebræt barnets motorik?

Som motorik legetøj er Tumlebrættet fantastisk, for dit barn kan både styre muskulaturen i ryggen, balderne, nakken og skuldrene, når barnet ligger på maven og skubber sig fremad med armene – og samtidig er det også supersjovt at ræse rundt siddende eller på knæ. Andre kan bedre lide at lege med motorik Tumlebrættet ved at skubbe hinanden.

Hvis I er flere, der leger med Tumlebræt, så kan I lege tog ved at spænde tov eller chiffontørklæder ud mellem hvert tumlebræt. I kan også få sjove køretøjer ud af et Tumlebræt ved at stable andre bObles tumlemøbler ovenpå Tumlebrættet. En oplagt motorikleg med Tumlebræt er et godt, gammeldags ræs!

Hvordan bruger jeg et bObles Tumlebræt til mit spædbarn?

Selv helt små børn ned til 3 mnd. har glæde af Tumlebrættet, for det er spændende at ligge på maven eller ryggen ovenpå det og kigge lige så stille, mens mor eller far blidt skubber brættet over gulvet og lyset derfor skifter og skaber nye skygger, som baby kan kigge på.

Se dit nye Tumlebræt fra bObles herover!