bObles Tumlerør: Ringe, tunnel og trillelege

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

bObles Tumlerør: Ringe, tunnel og trillelege

bObles Tumlerør er en særlig fin udgave af det almindelige tunnel legetøj til børns leg.

Et Tumlerør kan bare meget mere, fordi det er solidt. Det passer sammen med bObles i marmor, bObles ringe, bObles giraf og alle de andre skønne varianter, som vi også forhandler her i Legeakademiets webshop.

Tumlerøret kan deles i to, så der både er en cylinder og et rør, og derfor kan I lege med det på en masse forskellige måder.

Fælles for leg med et Tumlerør er, at I kan udfordre og udvikle motorikken, når I leger.

Hvorfor skal jeg vælge et bObles Tumlerør?

Vi anbefaler Tumlerøret, fordi det er skøn form for motoriklegetøj fra altid aktuelle bObles. Dets alsidighed er imponerende, og børn i alle aldre kan have glæde af det. Det kan også bruges som en integreret del af indretning i stuen.

Dit barn kan trille, vugge, stå på, gå på og krybbe igennem dette fine motorikmøbel, og det er også en super fin ting at have i stuen. Den kan nemlig også i et snuptag bruges som skammel eller bord til mindre børn. 

Hvem er bObles, og hvad er Tumlemøbler?

bObles er et af de mest succesrige brands herhjemme, som sælger tonsvis og tusindvis af de herlige bObles tumlemøbler til hele verden. 

Tumlerøret er en ny opfindelse, som er skabt i samarbejde med fagprofessionelle, der ved en masse om børns motoriske udvikling.

Se hele bObles sortimentet her hos Legeakademiet.