bObles Tumlesten: tumlemøbler i mange farver

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  bObles Tumlesten, 6 stk bObles Tumlesten, 6 stk
  bObles Tumlesten, 6 stk

  Træn balancen, stabiliteten, fantasien og fod/ankel muskulaturen.

  299,95 kr.
  På lager – levering 1-3 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

bObles Tumlesten i grå, blå, store, små, blandede i alle slags. 

De små og store Tumlesten fra bObles er  - helt typisk for de geniale folk fra det succesrige, danske brand - virkelig alsidigt motoriklegetøj, der oven i købet er pænt at se på. bObles står for motorik leg for børn i skum, som holder i årevis.

Tumlesten har en buet overflade og en flad bund, så de kan bruges lidt ligesom sten i en flod. De er derfor sjove at gå på, holde balancen på, træne grovmotorik på og gøre til den svære del af en forhindringsbane.

Tumlesten fås i flere størrelser. Du kan dermed tilpasse dit køb af bObles tumlesten præcis til det behov for motorisk leg, dit barn har.

Hvilke farver kan jeg købe Tumlesten fra bObles i?

Tumlesten fås i forskellige farver alt efter det udvalg, der lige nu er i bObles sortimentet. bObles er altid aktuelle med nye, flotte farver, så du kan altid finde en variant af Tumlesten i den farve, der passer i dit hjem. Grå Tumlesten sælger godt, og de blå eller grønne kan de fleste også lide. Du kan også købe blandede Tumlesten og Tumlesten i marmor.

De mange forskellige farver gør, at Tumlestenene passer ind i ethvert hjem, og de fylder ikke mere, end at de nemt kan lægges til side, når de ikke er i brug. 

Hvordan leger man med Tumlesten fra bObles?

Stå på dem, lav en forhindringsbane af dem, kombiner med de øvrige bObles tumlemøbler. Du behøver ikke være bange for, at I slår jer på disse seje former for legesten. De er både faste, så I kan stå på dem, men også så bløde, at man ikke slår sig på dem.

Tumlestenene er fremstillet af det holdbare EVAskum, som gør, at de også kan tåle en tur i badebassinet eller badekaret og er nemme lige at vaske af med vand og sæbe.

Se hele det store udvalg af bObles her hos Legeakademiet.