bObles MotorikMagi Event - køb terningerne her

Hvad er bObles MotorikmagI?

Som de eneste i Danmark sælger Legeakademiet alle produkter, der bruges på de super populære bObles MotorikMagi Events.

Eventet afholdtes af bObles i samarbejde med Vores Børn, Børneulykkesfonden, Spies, Arbejdernes Landsbank og Legeakademiet i Vejen (5. oktober), Ålborg (19/20 oktober), Århus (26/27 oktober), Odense (2/3 november) og Køebenhavn (9/10 november).

Hvad sker der på et bObles Motorikmagi event?

På et MotorikMagi event får I inspiration til motorisk leg og bevægelse i hjemmet på en nem og sjov måde. Det er bObles elefantfører, der underviser og samtidig kan man vælge mellem koncert med de populære Popsi og Krelle eller Katrine Bille.

Igennem disse events ønsker bObles at lette hverdagen og bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål – uden at det behøver at tage ekstra tid.

I fællesskab med børnefysioterapeut Louise Hærvig, ernæringsspecialist Charlotte Seeger og sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen har de derfor skabt MotorikMagi.

Hvad er der i serien med bObles Motorikmagi?


Produktserien til MotorikMagi bestående af en motorikterning, som fås til børn i tre aldre: Baby, Tumling og Barn bliver anvendt på alle events.

Motorikterningen kan købes for sig, men kan også bruges sammen med en serie inspirationskort, som ligeledes er målrettet barnets alder. 

I forbindelse med efterårets MotorikMagi events rundt omkring i Danmark, kan du nu forhåndsbestille din MotorikMagi terning enten til levering med det samme eller til udlevering til det event du og dit barn deltager i. Notér i kommentarfeltet til din ordre,by, dato og hvilket tidspunkt, du deltager i MotorikMagi. Så har vi dine produkter med til dig.

Legeakademiet vil også være tilstede på alle events, således at du vil kunne købe både MotorikMagi produkterne samt de bObles produkter, der bliver brugt på motorikstationerne. 

Vi tager dog forbehold for udsolgte varer.