BRIO dukkevogn

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Klassiske legesager er ikke blevet klassikere for ingenting. De bliver også kun ved med at være klassikere, fordi Legeakademiets kræsne og kvalitetsbevidste kunder bliver ved med at være begejstrede for dem.

En BRIO dukkevogn er så absolut en klassiker. Uanset om vi har BRIO dukkevogn på tilbud eller ej, så er den en af de varer, vi vare altid oplever interesse for. Og det forstår vi skam godt, for vi har selv købt dem til vores egne børn og har den som fast inventar derhjemme i stuen.

Alsidigt legetøj er noget af det, vi Legetanter holder mest af. I Legertanternes børns BRIO dukkevogne er der ofte dukker, selvfølgelig, men sommetider er det også en indkøbsvogn i legekøkkenet eller transportvogn til træklodser og hele garnisionen af storebrors myresoldater. Den kan bruges til lidt af hvert.

En BRIO dukkevogn af træ er hverken for lille eller for stor, passer til små dukker og deres sengetøj i både lilla, lyserød og sort, og så er det skøn kvalitet og dejligt design, der holder til både 1, 2 og 3 børn. Og til børnebørn.

Hvis du leder efter en gaveide til et barn på ml 2 og 4 år, så overvej en BRIO dukkevogn - den bliver I glade for.