CaaOcho

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Caaocho er et familiebaseret firma med base i Vancouver i Canada. Det lidt fremmedartede navn udtales ”Ka-a-o-Cho”. Det betyder ”gummi” på et sprog, der tales af de oprindelige indianske folk i Sydamerikas jungle – den egentlige betydning er faktisk ”grædende træ”, fordi netop gummitræet jo ”græder” gummisaft. ”Caa” betyder træ og ”ocho” betyder græder.

Nok sprogundervisning for nu – sagen er jo, at Caaocho er utroligt lækkert og helt naturligt babylegetøj både til ømme gummer, nysgerrige hænder og til badeglade rollinger.

Alle legesagerne i kategorien her er fremstillet af naturgummi – eller latex, som det også kaldes, selvom mange tror, at latex er syntetisk. Gummi eller latex har været kendt af mennesket og brugt til mange forskellige formål i over 3.000 år. Caaocho har siden 2013 sendt lækkert og ugiftigt legetøj til de mindste på markedet, og det er altsammen gennemtestet, helt uden kemi og i meget sødt design, som appellerer til de små.

Folkene bag Caaocho er et forældrepar, som både er ivrige IT-pionærer og øko-freaks. Da de i 2007 blev forældre til en lille babypige, søgte de overalt efter kemifrie og miljøvenlige babylegesager i naturlige materialer – og fandt meget lidt. Alt for lidt, faktisk. De har i årene derefter gjort sig en masse erfaringer med både materialer, design og funktioner af legetøj til babyer, badelegetøj til små børn og bideringe til ømme gummer. Fokus er på stimulering af de helt smås mundmotorik, gribe-evner, taktile sanser i forbindelse med fx badning og beroligelse ved sansestimulering.

Caaocho er i dag super lækre og meget anvendelige produkter, som vi Legetanter er meget glade for at kunne tilbyde vores dejlige kunder.