FableWood magnetiske dyr i valnøddetræ

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  FableWood - Magnetisk trælegetøj, Pingvin FableWood - Magnetisk trælegetøj, Pingvin
  FableWood - Magnetisk trælegetøj, Pingvin

  5 dele af magnetisk valnødde- og asketræ. Bidrager til genplantning af verdens skove.

  349,95 kr.
  Midlertidigt udsolgt
   
 2. Tilføj til ønskeliste
  FableWood - Magnetisk trælegetøj, Ælling FableWood - Magnetisk trælegetøj, Ælling
  FableWood - Magnetisk trælegetøj, Ælling

  6 dele af magnetisk valnødde- og asketræ. Bidrager til genplantning af verdens skove.

  199,95 kr.
  Midlertidigt udsolgt
   
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side

FableWood magnetiske trædyr

Design du kan lege med. FableWood magnetiske dyr kombinerer flot design med legetøjsdyr. Som stifterne siger, skal design opleves og mærkes og ikke bare kigges på. Den danske virksomhed startede som et kickstarterprojekt, hvor crowdfunding banede vejen for, at du i dag kan købe flere forskellige dyr udskåret i smukt valnøddetræ.

FableWood - Dansk crowdfundet virksomhed

FableWood er startet af danske Kristian og Rasmus, som havde designet en magnetisk krokodille, en gorilla og en fugl (som både kan være en ørn og en snakkesalig papegøje). De to fyre lagde deres FableWood trædyr på kickstarter for at se, om der overhovedet var interesse. Det var der bestemt, og FableWood havde i sommeren 2021 indsamlet over 1 million kroner. De flotte trædyr har også fundet vej til Legeakademiet, hvor vi sætter pris på de bløde former og de mange muligheder for at sætte dyrenes dele sammen på kryds og tværs.

FableWood styrker fantasi og den taktile sans

Med FableWood dyr i træ kan dit barn lære om dyrenes anatomi, når det sikrer, at bjørnens ben alle er vendt med poten fremad og ned mod jorden. Eller I kan købe flere dyr og sætte dem sammen til jeres egne nye træ fabeldyr. Måske ser bjørnens hoved sjovere ud på fuglens krop. Og sætter I fuglens hoved på krokodillens krop, ligner dyret mest af alt en dinosaur.

Når I leger med FableWood, stimulerer det dit barns nysgerrighed, fantasi og finmotorik, når dyret hoved eller ben skal af og på igen og igen. Det er god træning for senere at kunne bruge fingrenes finmotorik til at lære at binde snørebånd, lyne jakken selv eller få en splint ud af fingeren. Samtidig udvikler rolleleg med dyrene dit barns sociale kompetencer, når det forestiller sig verden som fugl, pingvin eller gorilla.  

FableWood trædyr kan bruges fra barnet er lille baby og forundres over, hvordan magneterne tiltrækkes og får dyrenes dele til at hænge sammen. De forskellige dele er store nok til, at der ikke er nogen fare, når barnet sanser dem med munden. Og de bløde trædyr er rare at gribe om for små næver, der ikke har fået styr på pincetgrebet endnu.

Det styrker dit barns taktile sans at røre med de smukke trædyrs forskellige strukturer. Og vi ved i dag, at behagelig stimulering af den taktile sans hjælper på børns ro, velvære og stress. Det er altså ikke helt uden virkning, hvis dit barn godt kan lide at gribe jeres FableWood dyr og nusse det.

5 træer plantet for hvert solgt Fablewood trædyr

FableWood dyrene er produceret i Vietnam med stor omtanke for naturen og medarbejderne. For hvert solgt trædyr bliver der plantet 5 nye træer i samarbejde med Eden Reforestation Projects. Organisationen ansætter indbyggere i udsatte lokalområder til at genplante træer, hvilket sikrer dem en fast indkomst og er med til at afhjælpe fattigdom.  

Indtil videre har Fablewood sammen med Eden Reforestation Projects i efteråret 2021 plantet mere end 150.000 træer. Mega sejt.

Har du et barn, der snakker om købestop og klimakrise, når et familiemedlem spørger til en ønskeseddel? Eller hvor du sniger en pakke nyindkøbte sokker hjem og overvejer at klippe mærket af og sige, at de er fundet i genbrug eller arvet fra dem i opgangen ved siden af? Så er FableWood trædyrene er en god gaveide.

Her på siden kan du se Legeakademiets udvalg af FableWood dyr.