Tumletop

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

5 varer

 1. Tumlekube Koala
  Tumlekube Koala
  kr. 519,95
  1-2 dages levering
 2. Tumletop / Tummelumsk
  Tumletop / Tummelumsk
  kr. 589,95
  1-2 dages levering
 3. Tumletop med flad bund
  Tumletop med flad bund
  kr. 349,00
  1-2 dages levering
 4. Tumletop Mini
  Tumletop Mini
  kr. 349,00
  1-2 dages levering
 5. Tumletop mini tilbehør - pude
  Tumletop mini tilbehør - pude
  kr. 339,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Der var den! Den der tumletop, som børnene er så vilde med i børnehaven! Sådan siger mange af vores kunder, når de ringer til os og får hjælp til at finde herind i tumletop-kategorien. For vi kender den efterhånden alle sammen, den der tumletop eller tummelumsk, som den også kaldes. Og den ER vitterlig genial, den Gonge tumletop.

Måske ved du det ikke, men der findes flere modeller. Både den originale og meget brugte tumletop med spids, den sjove Gonge tumletop Mini, en tumletop med flad bund og endnu flere – der kommer nye til. De er alle lavet af slagfast plast, som holder til at blive brugt rigtig meget og af mange børn i mange år.

Tumletoppen er fantastisk til mange former for sansestimulering og motorisk udfordring for helt små børn, skolebørn, børn med særlige behov, teens og voksne. Den originale tumletop kan dreje 360 grader rundt, så man kan ligge i den og få stimuleret den vigtige labyrintsans på en super sjov måde. Når man med kroppens tyngdepunkt får toppen til at dreje rundt, giver det også rigtig god træning af kroppens kernemuskulatur.

At en tumletop eller en tummelumsk er et fantastisk tilbud til en krop, der sidder lidt for meget ned til dagligt, det kan vores kære legetante Jane vidne om. På vores Instagram profil kan du i et opslag fra efteråret 2017 finde en video, hvor Jane tager sig en tur i tumletoppen for at fejre, at vi opnåede et skønt resultat og sendte en masse lærerigt og stimulerende legetøj ud til vores dejlige kunder på Black Friday 2017… Lad os bare sige, at vi vist alle sammen godt kunne bruge nogle minutters motion i en tumletop hver dag!