KidKraft - Dukkehus

Filtrering
Mulige filtre
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  Dukkehus - Hverdagens helte Dukkehus - Hverdagens helte
  Dukkehus - Hverdagens helte
  Brandstation og politistation i et
  1.585,00 kr.
  På lager – levering 1-3 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Ingen barndom uden et dukkehus!

Kidkraft dukkehuse er udviklende og lærerig rolleleg for både drenge og piger. Børnene kan skabe alle mulige universer. Fra det gængse med klassisk dukkeleg i bedste far-mor-og-børn-stil med blomstret tapet til de mere actionagtige dukkehuse, fx med brandstation, politistation etc.

Men dukkehuse fra KidKraft lægger også op til at invitere andet legetøj ind i huset. Hvem ved, om der pludselig opstår en mindre Zoologisk Have eller en bamsefamilie flytter ind?

Et Kidkraft dukkehus giver mulighed for uendelig udfoldelse af dit barns fantasi og plads til at leve drømmen ud for fuld kraft. Det udvikler dit barns kreativitet og sociale færdigheder.

Dukkehuse fra KidKraft er kendetegnet ved deres høje kvalitet, gennemtænkte design og appellerende udseende. Dukkehusene passer til dukker i forskellig størrelse - se målene på hvert enkelt dukkehus, så du er sikker på, at I får det dukkehus, som passer lige til jeres dukker og/eller figurer derhjemme.

Et dukkehus fra Kidkraft lægger op til leg både alene og med søskende og kammerater. Sommetider kan du være heldig, at vi har KidKraft dukkehuse på tilbud.