PlanToys - badelegetøj

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  Badeleg - Sæt med havdyr Badeleg - Sæt med havdyr
  Badeleg - Sæt med havdyr
  Træleg i badet - dyr med fine bobler!
  199,95 kr.
  På lager – levering 1-3 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

I denne kategori finder du badelegetøj fra PlanToys af træ med fokus på bæredygtighed. PlanToys er en meget miljøbevidst virksomhed med base i Thailand, hvor de både driver uddannelse, skovdrift og legetøjsmuseum foruden deres CO2-neutrale fabrik og såmænd også et kæmpe biogas-anlæg, der forsyner både fabrikken og de omliggende landsbyer med energi.

Det er værd at kigge lidt nærmere på, synes vi

De fleste af Legeakademiets badelegetøj er fremstillet i plast. Men faktisk er det jo oplagt at bruge træ i stedet for, når man fremstiller badelejetøj. Og anvender man træ, så er det endnu mere oplagt at sikre, at træproduktionen efterlader kloden i samme eller en bedre tilstand, end den er nu – i stedet for omvendt. Ofte betyder moderne træindustri desværre udplyndring af jordens ressourcer. Men det laver PlanToys badelegetøj helt om på – og det er vi meget begejstrede for.

PlanToys badelegetøj består af super charmerende ting, som vil give dit barn mere lyst til at gå i bad – og samtidig lære noget om tyngdekraft, rumfylde og finmotorik.
 
Men der er mere godt at sige om badelegetøjet fra PlanToys, for det er ikke bare produceret med bæredygtighed for øje. Det er også malet med økologisk farvepigment, maling helt uden tungmetaller og limet sammen med formaldehyd-fri trælim. Alt papir og pap er fremstillet af genbrugsmaterialer og blækket på papirvarerne er lavet af soya. Det er jo nærmest lige før, at man kan spise legetøjet til aftensmad i en snæver vending!

Vi vil gerne være med til at sikre børnenes og klodens fremtid, og vi er derfor utrolig glade for at præsentere dig for PlanToys badelegetøj i denne kategori.