PlanToys - Legekøkken & legemad

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  Legemad - Bekæmp madspild - Skæverter Legemad - Bekæmp madspild - Skæverter
  Legemad - Bekæmp madspild - Skæverter

  Styrk finmotorikken og vis dit barn, at grønt kommer i mange udformninger.

  249,95 kr.
  På lager – levering 1-3 hverdage.
   
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Du er kommet til den helt rette kategori, hvis du er på udkig efter meget holdbart trælegetøj, der har mad og madlavning som tema og er fri for skadelige stoffer. PlanToys er et brand, som er helt i top, når det kommer til fokus på bæredygtigt legetøj. PlanToys anvender kun træ, som er enten overskudstræ fra gummiproduktion eller PlanToys eget træprodukt PlanWood, hvor man indsamler savsmuldet fra produktionen og presser det sammen med lim. Malingen er med økologisk farvepigment og helt uden tungmetaller. Limen, de bruger, er uden formaldehyd, som flere og flere mennesker ikke kan tåle, og som er miljøskadeligt.

Listen med miljøhensyn fortsætter med anvendelsen af soyafarver på emballagen, lokal arbejdskraft, uddannelse til arbejdernes børn osv. osv. – PlanToys er bare et rigtigt godt valg på rigtig mange planer. I denne kategori har vi samlet alt det fine legetøj fra PlanToys, som har legekøkken og legemad i træ som tema.

Det er næsten en grundsten i moderne forældreskab, at børn skal være med til at lave mad. Fornuftsargumenterne står nærmest i kø, og i ethvert baby- og børnemagasin finder du artikler om, hvordan børns deltagelse i madlavning (forhåbenglig) fører til mindre kræsenhed, stimulerer sanserne og gør dit barn sundt på alle mulige måder.

Godt så. Det er alt sammen fint og rigtigt, og det skal vi nok. Men med PlanToys legekøkkener og legemad kan dit barn også få lov til at lege med maden på selvopfundne måder. Agurkerne kan komme ned i gryden og blive til lækker suppe, der kan laves sandwicher med flødeboller, løgringe og spejlæg. Fantasien kan få frit spil, og så bliver det hele tit lidt sjovere.

Der er nemlig rigtig mange gode motoriske og kognitive fordele ved at lege med legemad. I kan udvikle ordforråd ved at tale om farver og størrelser, I kan øve tal ved at tælle mængden af pålæg eller hvor mange æg, der nu er tilbage til Løves og Dukkes skovtur. I kan sortere i farvebunker og finde andre ting på værelset i samme farver. I kan skære ud, forme og snitte. Og har du set de fine "Skæverter", der viser børn, at grøntsager ikke behøver at se helt perfekte ud.

Vi regner med at se meget mere lækker træ-mad fra PlanToys, så hold godt øje med denne kategori, hvis du har en lille én der hjemme, der elsker at lege med maden!