Popsi og Krelle

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Popsi & Krelle er de 0-5 åriges YouTube-helte

Legetanterne er mere end stolte af, at de har valgt os til at sælge alle varer, som er produceret med omtanke for både miljøet og dit barn.

Kender du ikke Popsi & Krelle? Så kan vi lige opdatere dig. Popsi og Krelle synger kendte børnesange samt egne producerede sange til de 0-5 årige. Hele idéen bag alle sange er, at vi skal have kroppen med. Derfor hører der bestemte fagter og bevægelser med til alle sange, som giver mening i forhold til det, der bliver sunget om.

Og hvorfor nu det? Jo, alle undersøgelser viser, at jo bedre motorik og kropsbevidsthed et barn har, jo mere selvværd, grundlag for indlæring samt glæde føler barnet. Derudover stimulerer sangene dit barns sprog, motorik, kognitive færdigheder samt kreative indlæring.

Alle sange er sunget med den mest fantastiske rene stemme og i et forholdsvist simpelt musisk setup, således at fokus er på sangen og bevægelserne.

Popsi & Krelle er netop af denne grund blevet et kæmpe YouTube fænomen med 100 millioner visninger og Legetanterne er fuldstændig begejstrede og meget stolte over at være deres legekammarater.

Hvis du vil se hvornår der næste gang er koncert med de to stjerner, så se mere her www.popsiogkrelle.dk. Det er koncerter fyldt med nærvær i børnehøjde, hvor alle føler sig set og anerkendt.