PUKY løbehjul

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

5 varer

 1. Løbehjul - PUKY Challenger R 2002 L
  Løbehjul - PUKY Challenger R 2002 L
  kr. 1.699,95
  1-2 dages levering
 2. Løbehjul - PUKY R 03
  Løbehjul - PUKY R 03
  kr. 649,95
  1-2 dages levering
 3. Løbehjul - PUKY R 03L
  Løbehjul - PUKY R 03L
  kr. 799,95
  1-2 dages levering
 4. Løbehjul - PUKY R 07L
  Løbehjul - PUKY R 07L
  kr. 1.199,00
  1-2 dages levering
 5. Løbehjul - PUKY R1
  Løbehjul - PUKY R1
  kr. 499,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Står et løbehjul gang på gang på dit barns ønskeliste?? Så er det værd at overveje, om ikke I kan finde plads til et PUKY løbehjul i skuret. Uanset om du har et lille eller stort barn, vil et PUKY løbehjul nemlig både levere masser af god motoriktræning og mange timers sjov, både alene og med vennerne.

Det er sjovt at køre på cykel... Men nogle gange er det bare sjovere at køre på et løbehjul! Man mærker suset og vinden i håret, og når farten begynder at aftage, skal der blot et par gode spark til, før man igen flyver hen over asfalten.

På samme måde som en løbecykel er genial til balancetræning, er løbehjulet det også. Men et løbehjul har den ekstra bonus, at det i højere grad end løbecyklen, træner dit barns benmuskulatur og styrker muskel-ledsansen, og medvirker derfor til øget kropsbevidsthed og kropskontrol.

Med et let og sikkert kørende løbehjul vil dit barn opleve, at hans/hendes bevægelsesradius udvides, mens følelsen for hastighed og evnen til at styre og bremse løbehjulet løbende udvikles.

Ganske som løbecykler, kan et løbehjul bruges som forberedende køretræning, enten til en løbecykel eller til en almindelig cykel. Men løbehjulet vil også for mange børn være et køretøj, der vækker glæde og begejstring i rigtig mange år frem, og er et sjovt alternativ til den almindelige cykel.

Hos Legeakademiet fører vi hele PUKYs udvalg af løbehjul til børn. PUKY brandet borger for god kvalitet, børnevenligt design og høj sikkerhed, og har gjort den gennem de sidste 60 år.

Har du et fart- og kørebegejstret barn, er der intet til hinder for at få en god og tidlig start på løbehjuls-løberiet. PUKY laver løbehjul til børn helt fra 2-års-alderen. Som med løbecykler er alderen dog ikke den vigtigste parameter, når I skal vælge jeres nye løbehjul. I bør altid først og fremmest se på, hvor højt jeres barn er.

Løbehjulene fra PUKY fås i adskillige forskellige størrelser og designs - og med forskellige features, som f.eks. håndbremse. Uanset om dit barn er 2 år eller 8 år, vil et løbehjul med stor sandsynlighed vække stor køreglæde, og give anledning til mange gode og aktive stunder i den friske luft.

Skal køretræningen udfordres, kan I med fordel overveje en lille rampe eller to - eller måske nogle vejskilte, som I kan bruge til at træne trafiksikkerheden. Husk endelig også cykelhjelmen og evt. nogle håndleds- og knæbeskyttere, så sår og skrammer ikke kommer til at skygge for køreglæden.