Rubens Barn

Filtrering
Mulige filtre
Pris
-
Sorter stigende
Dine filtre
 1. Alder
  10 år
 2. Alder
  9 år
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
 1. Rubens Barn Original - 50 cm Rubens Barn Original - 50 cm Rubens Barn
  Rubens Barn Original - 50 cm

  Den store Rubens vejer 1000 g. Ingen anatomisk forskel på drenge og piger. 

  775,00 kr.
   
  På Lager – levering 1-2 hverdage.
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Rubens barn dukker

Rubens Barn er dukker med en særlig tyngde, størrelse og udtryk, som gør dem meget velegnede til både børneleg og terapi-formål, fx i aktiveringen af demente.

Dukkerne er inddelt i familier med hver deres udtryk. Fælles for alle dukkerne er, at de er uimodståelige og kalder på det bedste i os alle. Dit barn lærer empati og hos den demente vækker dukkerne dejlige minder og skaber tryghed, når man sidder med dukken på skødet eller holder den i armene.

Rubens Barn er i øvrigt designet af en svensk billedkunstner, Ewa Jarenskrog, som tilbage i 1995 formgav dem som særligt udtænkte, pædagogiske legesager. Rubens Barn er navngivet efter Ewas egen far, Ruben, der var kendt som en meget hjertevarm og omsorgsfuld mand.

Hvor store er Rubens barn dukker?

Rubens barn dukkerne er 32 - 50 cm lange og vejer 150 -1.000 gram, så de passer til børn helt ned til 0 år – og til voksne. Se også det nye skud på stammen – 70 cm kæmpe, blød dukke med et skønt udtryk.

Dukkerne er rigtig gode at give til børn, der skal være storesøster eller -bror. Med dukken kan du styrke dit barns empatifølelse for den lille ny og øve, hvordan man roligt sidder med en lille baby. Det er intenst og meget livagtigt, hvorfor børn helt naturligt leger med dukken, som om det var et rigtigt barn.

Hvad lærer børn af Rubens barn?

Rubens Barn dukker er med til at vække en naturlig glæde, omsorg og beskyttertrang. Dukker er generelt skønne til at stimulere dit barns empati, ligesom de helt naturligt inviterer dit barn til rolleleg, hvor hverdagen efterlignes.

Leg med Rubens Barn dukkerne stimulerer dit barns empati, kreativitet og selvbevidsthed.

Rubens barn dukkerne er samtidig oplagte til terapitræning omkring omsorg og sociale færdigheder, og ses flere steder i ældreplejen som terapi og tryghed for demente. De demente finder en særlig ro i at sidde med Rubens barn dukkerne, fordi de fremkalder positive minder og følelser.

Håndsyede Rubens barn dukker

Vidste du, at alle dukkerne fra Rubens Barn er håndsyede og har et helt personligt udtryk? Det synes vi er ret unikt i en tid, hvor vi næsten tager for givet, at alt legetøj er masseproduceret af maskiner.

Du kan vælge dukker af forskellig etnisk herkomst, som alle vækker særlige følelser hos børn såvel som voksne. Hvilken dukke vælger du til dit barn? Foretrækker du en dukke med tyngde eller en mindre og lettere dukke? Går du efter et særligt udtryk, en dukke med anatomisk forskel mellem benene, eller måske én af Rubens Barn dukkerne med hvedekerner i, som du kan komme i mikroovnen og lune til dit barn?  

Dukketøj og tilbehør til Rubens barn

Legeakademiet fører naturligvis også tilbehør til dukkerne. Rubens barn skal ikke mangle tøj, sko, sutteflaske eller en lift at sove dejligt i, når dukken bliver træt midt i legen. Har du set det praktiske regntøj til dukken, når den bliver slæbt med på legepladsen? Eller de sjove underbukser, som der nogle gange kommer uheld i af tis og prut? Det kan jo ske for selv den bedste dukke, som ellers er ved at være blefri.

God fornøjelse med dit valg af dukke.