Shufflebook

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

6 varer

 1. Kom og stav med os - ABC
  Kom og stav med os - ABC
  kr. 249,95
  1-2 dages levering
 2. Shufflebook - JUL
  Shufflebook - JUL
  kr. 199,00
  På vej til lager
 3. Shufflebook - Kom og leg med os
  Shufflebook - Kom og leg med os
  kr. 199,00
  1-2 dages levering
 4. Shufflebook - Kom og spis med os
  Shufflebook - Kom og spis med os
  kr. 199,95
  1-2 dages levering
 5. Shufflebook - Kom og syng med os
  Shufflebook - Kom og syng med os
  1
  kr. 279,95
  1-2 dages levering
 6. Shufflebook tegn med tal
  Shufflebook tegn med tal
  kr. 199,00
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Alle forældre kender problemet med, at man lige har sat sig i hyggekrogen med ungen på skødet og en god højtlæsningsbog klar. Når man så går i gang, så vil barnet selv bladre, hiver frem og tilbage i siderne og kan slet ikke koncentrere sig om den side, man er i gang med at læse og tale om!

Norske Shufflebook er en genial måde at læse, lære, synge og træne skole på. Det er en boks med kort i solid kvalitet, hvor der på bagsiden af kortet er en tekst, som opfordrer til samtale. Hver boks omhandler særlige emner, ligesom en bog, men hvert enkelt kort giver også selvstændig mening, så de øvrige kort kan lægges væk og ikke forstyrrer.

Træk et kort fra kassetten, og se hvordan bogstavet, tallet eller sangen er illustreret. Forklar nærmere om tingen, og så kan I jo passende prøve at lave den samme ting selv, så I også får det praktiske ind sammen med teorien. Shufflebook henvender sig til børn mellem 0-12 år.

Shufflebook har allerede taget Norge med storm, og det er ikke uden grund. Der er mange muligheder for brug af kortene, og det er kun fantasien der sætter grænser.