Lær at kode

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Børnekodning er ikke noget med at kode børn til at rydde op eller sige tak for mad. Den slags prægning af vores små genier er også værd at bruge tid på, men i denne kategori handler det om andre grundlæggende kompetencer, som også er nødvendige at fokusere på i moderne børneliv. 


At lære at programmere er en fantastisk og legende måde at lære at tænke og agere i en højteknologisk verden. Alt taler for, at vi bliver mere og mere i ét med teknologien, og det sætter på mange måder den menneskelige kreativitet i et ekstraordinært gear, når computere er vores legekammerater.

Når dit barn lærer at kode på egne præmisser, bliver det legende og kreative element sat i fokus. Programmering er at kunne begå sig digitalt og forme det digitale univers til sine egne behov, og det bliver uden tvivl en stor del af dit barns virkelighed. 

Det handler om at forstå, hvordan en enkel kommando får noget ekternt til at reagere - og hvordan kommandorer i en sekvens kan få en ting til at handle i sekvenser. Det er den helt simple udgave af, hvad kodning for børn handler om - og det er faktisk også det, voksne genier indenfor computerkodning sidder og laver hele døgn ad gangen, når nye og fantastiske opfindelser skabes via computerteknologi ved hjælp af programmering.

Det er ikke mere end 30 år siden, at vi ikke havde fantasi til at forestille os, at internettet en dag ville være andet end en døgnflue. Det slår aldrig igennem, tænkte man. Folk lo, da DR-TV fik en hjemmeside. Lad dit barn lege sig til at lære børnekodning, både skolekodning og kodning i fritiden - for det er en fantastisk og kreativt redskab, der åbner en verden af både intellektuelle, fantasifulde og sociale muligheder. 

Dit barn kan vise dig vejen - og vi har udstyret til at lære børn at kode lige her.