Donation: Hønen Hope - Folkekirkens Nødhjælp

kr. 125,00
Levering 1-2 dage
Varenummer
00-FKN-KYLLING
Sig goddag til Hønen Hope, som vi har fået designet specielt til Legeakademiet, og som en masse frivillige hæklere hjælper os med at producere løbende
Læs mere
Swipen voor 4 additionele foto's
Hvad gør dette produkt særligt
Sig goddag til Hønen Hope, som vi har fået designet specielt til Legeakademiet, og som en masse frivillige hæklere hjælper os med at producere løbende. Vores håb er, at Hønen Hope netop kan være med til at give håb ude i verden, til dem som trænger til det. Hver høne er håndlavet og kan kun købes hos Legeakademiet.

Når du køber Hønen Hope går dine penge til Folkekirkens Nødhjælp. Helt konkret udløser Hønen Hope faktisk 3 ægte kyllinger, der gives til en familie i et af verdens absolut fattigste lande fx Nepal eller Cambodia. Man kan sige, at de tre kyllinger repræsenterer tre meget vigtige ting for disse familier. 1) MAD: De kan bruge kyllingerne - og senere hen forhåbentlig deres æg - som fødevare. 2) INDTÆGT: De kan bruge kyllingerne til at starte en lille kyllingefarm og enten videresælge kyllinger ELLER æg. 3) HÅB: Kombinationen af MAD og INDTÆGT giver disse familier mulighed for på egen hånd at skabe sig en bedre fremtid. Så faktisk bliver én høne, nemlig Hønen Hope, forhåbentlig hen ad vejen til langt mere end blot tre kyllinger...

Men det er ikke alt! For hvis du køber Hønen Hope i forbindelse med påsken 2018, giver vi dig samtidig muligheden for at vinde 1.000 kr. til Legeakademiet. Læs mere om det nederst på siden. Først lidt baggrundsviden om Hønen Hope!
...................................................................................................

Hønen Hope er et symbol på det samarbejde, som Legeakademiet har indgået med Folkekirkens Nødhjælp, hvor vi sammen arbejder for at sætte fokus på ALLE børns ret til sikker leg, uanset hvor i verden de bor og hvad deres situation er.

Læs mere om det samarbejde lige her.

Hønen Hope opstod som en idé i kølvandet på tanker om, hvordan vi kunne lade os inspirere af Folkekirkens Nødhjælps geniale "Giv en Ged"-kampagne. Hønen Hope lå lige til højrebenet, da vi jo i virkeligheden advokerer for idéen om, at vi alle sammen kan være "hønemødre" for alle verdens børn.

Når du køber Hønen Hope støtter du derfor Folkekirkens Nødhjælps vigtige arbejde, da dine penge går ubeskåret til dem.

De tre små kyllinger kan være med til markant at forbedre hverdagen for sådan en familie, da de både giver familien en ekstra indtægt OG mere proteinrig kost. Og de tre små kyllinger vil forhåbentlig efterhånden levere endnu flere kyllinger - og på den måde får familien mulighed for på egen hånd at bekæmpe fattigdommen og skabe sig et værdigt og bæredygtigt liv.

Og fordi det er påske og vi er i vores gavmilde hjørne, udløser køb af Hønen Hope samtidig et lod i vores store påskekonkurrence, hvor du får mulighed for at vinde et gavekort til Legeakademiet til en værdi af 1.000 kr. Hvis du køber en høne, lægger vi dit navn i et lille påskeæg, som kommer op og hænge på en stor troldegren på vores kontor i Hørsholm. Når påsken er sluttet, piller vi ét af æggene ned, og så har vi vores vinder. Vinderen trækker vi tirsdag den 3. april kl. 9.00

Hønen Hope får du naturligvis sendt hjem til dig selv hurtigst muligt efter du har lagt din ordre - så kan du selv bestemme, om hun skal bo på børneværelset eller blandt påskepynten.

Tak for din hjælp, din opbakning og dit bidrag!

*Hønen Hope måler ca. 20 cm., og er lavet af bomuldsgarn.

Alle høns er håndhæklede og der kan derfor forekomme små farveforskelle, da ikke to høns er helt ens. Fx vil nogle høns have "knapper" på maven, andre prikker over det hele og andre igen bare være hvide. Det er op til den enkelte hækler, hvilket udtryk de vælger  :-)

Produktinformation
Varenummer 00-FKN-KYLLING