Gynge - Med gummisæde + reb

399,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
39-122.003.006.001
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Meget stabil gynge lavet af vejrbestandigt hårdt gummi. Denne gynge med stærke syntetiske tovværk er det perfekte legetøj i haven til alle årstider. Det 44,8 x 17,8 cm store sæde er fastgjort med sikre galvaniserede stål bøjler.

Gyngeturen bidrager i høj grad til barnets motoriske udvikling og er særdeles god for labyrintsansen. Labyrintsansen stimulerer barnets koncentration, balance og evne til indlæring. Så det er næsten et must for ethvert barn at have en gynge.

Længden på rebet kan justeres, så gyngen passer til et gyngestativ med højde fra 1,95 m til 2,50. Rebet er fremstillet af det vejrbestandige polyhamp, som er flettet ligesom hampereb er.

Rebet måler max 190 cm og min 112,5 cm.

Gyngen vejer 3 kg.

Max belastning: 70 kg

Velegnet fra 3 år.

Denne gynge kræver to stk. ophængskroge.

 En gynge er vidunderlig til stimulering af labyrintsansen, som igen giver dit barn styrket koncentrationsevne, bedre balance og stimulerer fornemmelsen for, hvilken vej kroppen vender.

En udviklet labyrintsans gør os desuden bedre til at stå på et ben eller snurre omkring uden at blive svimmel eller miste balancen. Eller kan give mindre køresyge, når vi kører i bil. Du kan læse mere om labyrintsansen her, hvis du har nogle ledige minutter.

Du finder ophæng og andet tilbehør til gyngerne her.

Hvordan kan jeg styrke mit barns labyrintsans med sjove lege?

Få gode tips i vores Legeguide om sansemotorik og de primære sanser her på Legeakademiets blog. Det kan du læse mere om her.

Sådan indretter du haven til leg

Det kan du læse mere om her.
Grønnere valg
Dette legetøj og læringsmateriale er så slidstærkt, at vi forventer, at det kan gå i arv til venner og familie, hvis du passer på det. Den lange holdbarhed og solide konstruktion kan også klare mange børns leg i instititutioner og skoler. Lang levetid betyder mindre ressourceforbrug og dermed et grønnere valg end legetøj af mindre slidstærk materiale eller kvalitet.
Produktinformation
Varenummer 39-122.003.006.001
Grønnere valg Ekstra slidstærkt