inmuDANCE

6.637,50 kr.
Bestillingsvare - Levering 13/12/22
Varenummer
1147-120
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

inmuDANCE er helt simpel at se på og yderst kompleks indeni, hvilket man slet ikke fornemmer. Teknologien bygger på det, vi ved om, at musik, vibration og det at røre ved bløde, varme og ujævne overflader gør os glade, giver ro og sætter os i en let og glad stemning.

Du tager den ovale inmuDANCE ud af æsken, hiver stikket ud af den, putter hånden ind i den bløde, varme lomme, og så giver resten fuldstændigt sig selv. Du behøver ingen guide eller vejledning.

Når du rør ved inmuDANCE, løfter og sænker den, så spiller den helt unik musik og vibrationer, der bliver sammensat af robotteknologi.

Læs mere
Velegnet til:
 • Følesansen
 • Høresansen
 • Kropsbevidsthed
 • 0 mdr.
 • 3 mdr.
 • 6 mdr.
 • 9 mdr.
 • 1 år
 • 18 mdr.
 • 2 år
 • 2,5 år
 • 3 år
 • 4 år
 • 5 år
 • 6 år
 • 7 år
 • 8 år
 • 9 år
 • 10 år
 • 11+ år
 • Senior
Hvad gør dette produkt særligt

inmuDANCE er et sanse-terapeutisk redskab, vi aldrig har set magen til, og som vi er glade for at tilbyde familier, institutioner og skoler, der søger efter enkle metoder til at komme tilstede i nuet og øge den umiddelbare glæde ved helt simple aktiviteter. Brug den i klassen, til samarbejdstræning, til pauser, til at falde ned med, til leg og til sociale aktiviteter.

Umiddelbar glæde kan vi alle bruge mere af. inmuDANCE får dig til at undres først, og så kommer smilet, og så sætter din krop sig i gang med at svaje, dreje og danse sig helt af sig selv. Man kan nemlig ikke sidde stille eller være i dårligt humør med en inmuDANCE i hænderne eller på brystet.

Hvordan virker inmuDANCE?

inmuDANCE er helt simpel at se på og yderst kompleks indeni, hvilket man slet ikke fornemmer. Teknologien bygger på det, vi ved om, at musik, vibration og det at røre ved bløde, varme og ujævne overflader gør os glade, giver ro og sætter os i en let og glad stemning.

Du tager den ovale inmuDANCE ud af æsken, hiver stikket ud af den, putter hånden ind under elastikbåndet, og så giver resten fuldstændigt sig selv. Du behøver ingen guide eller vejledning.

Når du rør ved inmuDANCE, løfter og sænker den, så spiller den helt unik musik og vibrationer, der bliver sammensat af robotteknologi.

Hvad får inmuDANCE til at spille og vibrere?

Sensorer i inmuDANCE reagerer på dine hænder, dine bevægelser og lungers bevægelser og sammensætter så i samme sekund glad og dynamisk musik ved hjælp af kunstig intelligens inde i inmu'en. 

Du kan danse med inmuDANCE i hænderne, kaste den til andre, ligge med den på brystet, kramme ned tæt ind til dig. Alle måder at bevæge inmuDANCE på skaber forskellige former for musik og vibration.

Når du bevæger inmuDANCE, tænder den. Når den ligger stille, slukker musikken selv. Ikke noget med at tænde og slukke, det sker automatisk, ligesom en killing spinder og bevæger sig, når du rør ved den.

Hvor kommer inmuDANCE fra?

inmuDANCE er en dansk opfindelse skabt af mange års dybt professionelt, internationalt og engageret forsknings – og ingeniørarbejde på tværs af mange fag. Robotteknologi, tekstildesign, psykologi og arkitektur er i spil.

Parret bag inmuDANCE ønskede at give mennesker med særlige behov såsom autisme, opmærksomhedsforstyrrelser, demens og uro en værdig måde at lege og blive glade på, som også respekterer den stolthed og skepsis, som mange mennesker oplever i forhold til teknologiske dimser. Det må vi sige, at de er lykkedes med. Det er helt genialt, at inmuDANCE ikke kræver yderligere indsats eller kompetencer end blot at have den i hænderne.

Hvilken musik spiller inmuDANCE?

inmuDANCEs musik er skabt af professionelle musikere. Det er ikke komponerede numre, for musikken skabes hele tiden i øjeblikket, alt afhængig af dine bevægelser og er flydende. Der er lækre rytmer fra bossa nova, guitarer, basinstrumenter, percussion, klokker, tangenter, blæsere – sat sammen som et fortløbende lydtæppe, der illustrerer og akkompagnerer dine bevægelser og kram.

Alle instrumenter er akustiske og professionelt indspillet i studie.

Hvordan fungerer teknikken i inmuDANCE?

Alle kan bruge inmuDANCE, det kræver ingen forkundskaber eller teknisk kunnen.

inmuDANCE har genopladelige, indbyggede batterier. Den er fuldt opladet, når du modtager den.

Tag den op eller rør ved den, så starter musikken i inmuDANCE af sig selv.

Når inmuDANCE siger en svag dak-dak lyd, skal den oplades.

Batteriet holder til 2-3 ugers normal brug. Så skal den oplades. En fuld opladning tager 3 timer.

inmuDANCE er blød, oval og helt uden knapper og dimser. Selv lynlåsen i betrækket er skjult.

Betrækket i polyesterfleece kan tages af os maskinvaskes. Inderbetrækket er vandafvisende og kan tåle at blive spildt på. Det kan både vaskes og sprittes af.

Der er en grundig beskrivelse af inmuDANCE med i pakken. Det er både producentens og vores erfaring, at vejledning er unødvendig – inmuDANCE giver helt sig selv og er et virkelig skønt sanse-terapeutisk redskab til at finde glæde og ro i alle situationer.

Lej en inmuDANCE

Ønsker du/I at udforske inmu’ens mange anvendelsesmuligheder? Med en inmu-lejeaftale er der mulighed for at prøve inmu’en i ro og fred. En lejeaftale er en god mulighed, hvis du/I ikke ved, hvor længe der er brug for inmu’en, eller hvis du/I gerne vil afprøve den inden et eventuelt køb.

DK 385,00 inkl. moms/måned.

Du kan til enhver tid opsige aftalen og returnere inmu'en.

Er du glad for din inmu og vil du hellere eje end at leje, har du muliged for at købe den. Hvis du beslutter dig for at købe inden udgange af den tredje lejemåned, trækkes den leje fra, som du har betalt indtil købsdatoen. 

Hvis du er interesseret i at leje en inmu, skal du ikke lægge varen i kurven, men kontakte Legeakademiet direkte pr. mail på info@legeakademiet.dk. Så hjælper vi dig i gang.

 

Produktinformation
Varenummer 1147-120
Alder 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år, 11+ år, Senior
Velegnet til Følesansen, Høresansen, Kropsbevidsthed
Sanser Følesansen, Høresansen
Funktion Grovmotorik, Koordination, Kropsbevidsthed, Musikalitet, Sansemotorik, Tryghed
Vedligehold Håndvaskes
Ta' med: i bilen, i flyvemaskinen, i haven, i klasseværelset, i sommerhuset, på ferie
Fritaget for rabat LogBuy, Ældre Sagen