Køb dine julegaver nu - for Covid-19 gør julen anderledes i år.

Julen 2020

Vi orker næsten ikke at tale om det mere. Men Corona er stadig i blandt os, og efter et 2020 med smitte i hele verden ser webhandlen meget anderledes ud end de forrige år.

De særlige omstændigheder i 2020 kan give følgende udfordringer:

  1. Store udfordringer hos producenterne. Det har været svært at få produceret og leveret nok legetøj til at fylde alle lagre op på grund af Corona restriktioner ude omkring i hele verden. Det tager derfor ekstra tid at genopfylde vores hylder, hvis de først bliver tomme. Og det gør de tidligere i år, end de plejer. Dels fordi vi har øget ordremængde, og dels fordi vores leverandører ganske enkelt ikke har mere legetøj på deres hylder, fordi der har været store perioder med produktionsstop i foråret.

  2. Problemer i fragtbranchen. De fragtfolk, der leger julemænd for legetanterne og leverer dine pakker, skal i år løbe hurtigere end ellers både på grund af Corona restriktioner men i særdeleshed også fordi der er stor stigning i internethandlen. På lagre, i pakkeshops og ved levering på adressen skal der holdes afstand, men vigtigst: Pakkeshops fyldes op hurtigere pga. øget ordremængde. Det betyder, at du ikke kan være sikker på, at pakken kommer derhen, hvor du ønsker, og jo tættere vi kommer på julen, jo mere pres bliver der. Det betyder længere tid på udbringning.

  3. Ekstrem travlhed på internettets servere. I 2020 er internethandlen eksploderet. Den store fremgang belaster de servere, der får internethandel til at fungere. Vi har opgraderet og udvidet og gjort alt, hvad vi kan for at booste vores server-kapacitet og regner med at kunne køre uden problemer - men man skal aldrig sige aldrig. Køber du dine gaver nu, inden alle andre går i gang, er du på den sikre side.

Du kan bytte dine julegaver helt frem til d 20 januar 2021.

Legetøjet til julegaverne 2020 kommer fra hele verden.

Legeakademiet er en webshop, der ikke selv producerer legetøj. Vi køber det ind hos producenter over hele verden hos små og store virksomheder, der gerne vil gøre legen til læring

Derfor skal de lækre mikroskoper, legeheste, kuglebaner, Magformers, løbecykler, motoriske redskaber, babybolde, dukkehuse og løbehjul fremstilles, emballeres og transporteres til Legeakademiets store lager i Holstebro, førend vi kan sende dem ud til jeres juletræer.

På den måde samarbejder vi med resten af verden under de omstændigheder, som Corona skaber for alle virksomheder og mennesker på Jorden. Sammen gør vi alt, hvad vi kan for at holde hjulene i gang og få julegaverne ud til børnene.

Mange steder er det svært at transportere råvarer og varer rundt på grund af restriktioner, og det er svært at få legetøjet færdigbproduceret til tiden på grund af sygdom og smittefare på værksteder og fabrikker.

Coronasmitten betyder at det er svært at få legetøj hjem på lager i de mængder, som vi gerne vil have for at være sikre på, at du kan købe det, dine børn ønsker sig.

Derfor skal du i 2020 købe julegaver i god tid.

 

Bliv netshoppehaj og få en rolig jul 

Vil du gerne vide mere om, hvordan du gør 2020 til en rolig december og samtidig få tips til at blive en netshoppehaj, så klik her og læs Legeakademiets Juleguide nr 2 om julegaver.