Fidget spinners

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

6 varer

Vis som Tabel Liste

Fidget Spinners - eller Finger Spinners - som de også er kendt som, hitter helt vildt lige nu i Danmark blandt både børn, unge og voksne. Der er helt sikkert tale om den nyeste "must have" gadget, der både bruges til leg og underholdning.

Og nu kan du også købe Fidget Spinners her i Legeakademiet :-)

De færreste er klar over det, men Fidget Spinners har faktisk eksisteret siden 1990erne, hvor de blev introduceret som et stresslindrende redskab målrettet især mod mennesker med ADHD, autisme og angst.

Formålet med en Fidget Spinner har derfor fra start af været at fungere som en form for frigivelsesmekanisme, der skulle afhjælpe nervøs energi, psykisk stress og koncentrationsbesvær.   

Har du eller dit barn svært ved at holde hænder eller fødder i ro, så er det måske en god idé at gribe ud efter en Fidget Spinner. For med sådan én mellem fingrene er du i hvert fald godt beskæftiget. Få den til at spinne i én hånd, mens den anden hånd eksperimenterer med at lave seje tricks med de indbyggede kuglelejer.

Det lyder måske meget simpelt - eller sågar mærkeligt, men det er også hele meningen og ideen, for på denne måde holdes hænderne ubevidst aktiveret og igang, mens hjernen er fri til at suge andre nye indtryk ind, for eksempel læsning eller andre afslappende opgaver.

Netop derfor er Fidget Spinners - også kendt som Finger Spinners - ikke blot et fantastisk underholdende stykke legetøj, men det er rent faktisk et stykke legetøj, der kan hjælpe dig eller dit barn med at blive mere fokuseret og opmærksom.

En anden nævneværdig ting ved en Fidget Spinner er naturligvis også, at man kan have den med overalt. Den fylder ikke meget, og kan sagtens være i bukselommen eller i penalhuset. Og da vi har fleer forskellige modeller, skulle I også gerne kunne finde lige den Fidget Spinner, som vil vække allermest lykke for dig eller dit barn.

*Sikkerhedsstyrelsen er den 31. maj 2017 kommet med en række nye direktiver og anbefalinger vedr. køb og brug af Fidget Spinners til børn. Bl.a. skal alle Fidget Spinners, der sælges i Danmark være CE-mærkede. De Fidget Spinners vi har på shoppen i Legeakademiet overholder samtlige af Sikkerhedsstyrelsens direktiver. Læs mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Vi gør desuden opmærksom på, at Fidget Spinners IKKE er godkendt til brug af børn fra 0-3 år.


Se vores udvalg og vælg din favorit her på siden. Happy Spinning!