Happy Cube Marble 6 pak

kr. 169,95
På Lager – levering 1-2 hverdage.
Varenummer
1018-300404
Happy Cube Marble er den absolut sværeste udgave af de små skumpuslespil i kvadratformat. Her bliver både fingre og hjerne virkelig udfordret!Sættet i
Læs mere
Swipen voor 2 additionele foto's
Hvad gør dette produkt særligt
Happy Cube Marble er den absolut sværeste udgave af de små skumpuslespil i kvadratformat. Her bliver både fingre og hjerne virkelig udfordret!

Sættet indeholder 6 individuelle små puslekvadrater i hver sin farve - med hver sin løsning. Hvert puslekvadrat er navngivet efter en bemærkelsesværdig verdensborger, eksempelvis hedder det røde puslespil "Mahatma Gandhi", mens den lilla terning refererer til selveste "Albert Einstein".

Udover at du og dine børn kan løse puslekvadraterne hver for sig, kan to eller flere terninger også bygges sammen og bruges til at skabe nye og sjove former.

Simpelt legetøj - men de kompetencer, der aktiveres når disse hovedbrud går i gang, er på ingen måde simple. Både du og dit barn får nemlig aktiveret fingermotorikken, evnen til matematisk tænkning - herunder forståelse af geometri og rum og så er det en fantastisk måde at træne sin koncentration på.

... det skader heller ikke, at sådan en gang hjernegymnastik ikke fylder ret meget, og derfor nemt kan komme med i skoletasken, weekendtasken eller sågar håndtasken.

Sættet indeholder i alt 6 forskellige 3D-puslekvadrater.

Anbefales til børn fra 9 år og op.
Produktinformation
Varenummer 1018-300404
Anmeldelse af Happy Cube Marble 6 pak
Gennemsnitlig bedømmelse
majbrit
24 April 2021
Til mange timers leg