Svævebane

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

3 varer

 1. Gynge - Tallerken gynge - til institutions brug
  Gynge - Tallerken gynge - til institutions brug
  kr. 829,95
  1-2 dages levering
 2. Gynge - Tallerkengynge til svævebane
  Gynge - Tallerkengynge til svævebane
  kr. 185,00
  1-2 dages levering
 3. Svævebane "Two Rides" - Grøn
  Svævebane "Two Rides" - Grøn
  kr. 995,00
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Beder du dit barn om at beskrive sin drømmehave, så er der et stykke udendørs legetøj, som sikkert vil komme på banen og give dit barn et drømmende udtryk: En sej svævebane til haven. Sådan en, hvor man kan klatre op og suse derudad. Måske hoppe af halvvejs og trille jublende og grinende henad græsset. Få kilden i maven og røde kinder – både alene og sammen med sine venner.

Vi elsker svævebaner, fordi de er en fantastisk måde at give børn lyst til at gå udenfor og lege. Der sker så meget godt for børns udvikling, når de er udenfor. Motorikken, kropsfornemmelsen, balancen, velværet – det hele udvikles langt mere udendørs. Vi mennesker er ikke skabt som sofakartofler, så giv dit barn de bedste muligheder for at komme ud og lege uanset vejr og vind.

Svævebaner kan monteres i din have uden større problemer. I sæt til svævebaner er der både wire, løbehus eller løbekat, som det også hedder, rulle og alt muligt andet udstyr til at lave en komplet svævebane til børn.

En privat svævebane skal ikke leve op til de samme krav som offentlige svævebaner, men vi har alligevel sikret os, at det er svævebaner af god kvalitet, som vi her tilbyder dig. Du kan montere din nye svævebane på en eftermiddag, hvis bare du har et sted i haven med et fald på omkring 70-90 over 30 meter og træer eller pæle til at montere på.