Ridderborg & tilbehør

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
Sorter faldende

7 varer

Vis som Tabel Liste
pr. side
 1. Dukkehus - Prinsesseslot mobil
  Dukkehus - Prinsesseslot mobil
  Et slot der ingenting fylder når det ikke er i brug...
  kr. 439,95
  1-2 dages levering
 2. Mobil Ridderborg
  Mobil Ridderborg
  Sej ridderborg med kongefamilie på tronen, riddere og heste
  kr. 399,95
  1-2 dages levering
 3. Ridderborg Excalibur
  Ridderborg Excalibur
  Masser af særligt udstyr - vindebro, fangetårn osv
  kr. 899,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste
pr. side

Der står en ridderborg på rigtig mange drengeværelser – og det er intet tilfælde. De fantastiske lege med riddere, drager, skønjomfruer, drager, kæmpe spyd og drabelige sværd har været populære i hundredvis af år, og er det stadig for fuld udblæsning.

Drengene starter ofte deres samling allerede, mens de er små, og bliver så ved med at supplere og ønske sig nyt i årevis. Derfor gør vi hos Legeakademiet rigtig meget ud af at sørge for, at vores legetøj i denne kategori ikke sådan lige bliver slidt og grimt på et års tid eller to.

Det er virkelig god kvalitet, vi har samlet sammen til dig her i kategorien. Det er også ofte riddere, heste og borge, som kan gå i arv fra far til søn, og det ved vi godt her hos os. Det kræver holdbart legetøj med uendelig legeværdi – og det har vi til dig her.

Når børn leger med ridderborge, eksperimenterer de med historiens vingesus. Det giver liv til historieundervisningen, kreativiteten, forestillingsevnen, og det øger i det hele taget motivationen til at lære mere og høre efter, når talen falder på fortidens mennesker og handlinger. Find ridderborg og tilbehør i høj kvalitet herunder.