Påklædningsdukker

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

8 varer

 1. Magnetisk påklædningsdukke, ballerina
  Magnetisk påklædningsdukke, ballerina
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 2. Magnetisk påklædningsdukke, Elise
  Magnetisk påklædningsdukke, Elise
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 3. Magnetisk påklædningsdukke, Havfrue
  Magnetisk påklædningsdukke, Havfrue
  kr. 139,00
  1-2 dages levering
 4. Magnetisk påklædningsdukke, Hest
  Magnetisk påklædningsdukke, Hest
  kr. 139,95
  På vej til lager
 5. Magnetisk påklædningsdukke, Joey
  Magnetisk påklædningsdukke, Joey
  kr. 155,00
  1-2 dages levering
 6. Magnetisk påklædningsdukke, Julia
  Magnetisk påklædningsdukke, Julia
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 7. Magnetisk påklædningsdukke, Prinsesse m. hest
  Magnetisk påklædningsdukke, Prinsesse m. hest
  kr. 229,95
  1-2 dages levering
 8. Magnetisk påklædningsdukker, Veninder
  Magnetisk påklædningsdukker, Veninder
  kr. 189,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Det er næsten et helt eventyrligt syn, når du ser dit barn sidde i dyb koncentration og give sine påklædningsdukker tøj på, tøj af, tøj på, tøj af….

Der kan gå timevis på den måde, når dit barn først bliver bidt af at lege med påklædningsdukker. Heldigvis, for der er meget læring i at lege med påklædningsdukker. Lærende og udviklende leg er jo vores speciale her hos Legeakademiet, så derfor er vi særligt glade for at vise dig vores udvalg af påklædningsdukker i forskellige materialer i denne kategori.

Påklædningsdukker kan være i pap, i træ, med magneter eller uden. Vi skifter løbende ud i sortimentet, for der er simpelthen så meget at vælge imellem. Vi sørger altid for at kunne vise dig de allerbedste og mest stimulerende produkter indenfor kategorien påklædningsdukker, så dit barn kan lege og lære samtidig.

Hvad er det pædagogiske og motoriske udbytte af at lege med påklædningsdukker?
Jo, der er flere ting, der gør det ældgamle legetøj meget moderne. Oprindeligt var de små papirdukker en overgang mellem modeblade og modedukker, og særligt i Frankrigs finere og royale kredse legede de små prinsesser og baronesser med påklædningsdukker for 300 år siden.

Dengang skulle de selv klippe ud med husets bedste neglesaks, og der har vi netop den største fordel: det er suveræn finmotorisk træning at klippe påklædningsdukker ud. Med de magnetiske påklædningsdukker, der findes i dag, er der ikke noget med at skulle klippe ud – men til gengæld kan endnu yngre børn så være med. Der er stadig finmotorik i at klæde dukkerne på, men succesoplevelsen er større, når dit barn ikke kommer til at klippe ærmerne af den fine brudekjole…

Andre lærende elementer i leg med påklædningsdukker er bl.a. træning af sociale kompetencer, som dit barn udvikler, når hverdagens situationer kan udspille sig på værelset på barnets egne præmisser.

Lad de magnetiske påklædningsdukker være en introduktion til leg med andre typer af påklædningsdukker og et alternativ til det måske lidt mindre poetiske plastik-univers, som mange børns legetøjssamling ellers består af.

Se det fine udvalg af påklædningsdukker herunder.