Gyngekrog/Ophæng

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Vis færre
Pris
-
Sorter faldende
Filtrering
Dine filtre
  1. Alder 2,5 år Fjern denne
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
  1. Gyngetilbehør - Ophæng 160 mm. - Premium
    kr. 139,95
     
    På Lager – levering 1-2 hverdage.
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

Når du har suset rundt i vores webshop og fundet den helt rigtige gynge til jeres hjem eller til børnehaven, så kan du med fordel kigge her i denne kategori med gyngekroge og ophæng til gynger. Nogle af vores gynger leveres med ophæng, men ikke dem alle – og du finder mange forskellige ophængsmuligheder i denne kategori. Nogle er firkantede, nogle er rustfri, nogle er til træ, nogle er til gyngeophæng indendørs – der er mange varianter.

En gynge giver timevis af leg, og vi er temmelig sikre på, at der kan findes plads til en gynge i alle danske hjem. På en eller anden måde. Kælder eller kvist, have eller æbletræ. Den krog eller det beslag, du vælger, skal naturligvis passe til den belastning, der skal på gyngen, og til det materiale, beslaget eller krogen skal skrues ind i.

Alle vores beslag og kroge er beskrevet i den enkelte vares tekst, som kommer frem, når du klikker på den. Vi har målt på alle leder og kanter. Mangler du yderligere info om, hvordan det enkelte beslag skal sættes op, så er du velkommen til at ringe og spørge. Kan vi ikke svare lige på minutten, så prøv at spørge i dit lokale byggemarked. Så er du også sikker på, at du er velforsynet med de rigtige skruer og rawlplugs, inden opsætningen af jeres nye gynge tager sin begyndelse.

Vi håber, at I bliver rigtig glade for jeres nye gynge!