Gynger til gyngestativ

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Vis færre
Pris
-
Sorter stigende
Dine filtre
 1. Alder
  Senior
Vis som Tabel Liste

3 varer

pr. side
 1. Tilføj til ønskeliste
  Fugleredegynge - Oval 108 x 83,5 cm. Fugleredegynge - Oval 108 x 83,5 cm. KBT Play
  1.449,95 kr.
   
  På Lager – levering 1-3 hverdage.
 2. Tilføj til ønskeliste
  Gynge - Fuglerede Institution Ø 120 cm.
  Gynge - Fuglerede Institution Ø 120 cm.
  Endnu bedre plads til vennerne - og helt fri bevægelighed 360 grader.
  8.399,95 kr.
   
  Bestillingsvare - Levering 18/12/22
 3. Tilføj til ønskeliste
  Gynge - Fuglerede Institution Ø 100 cm.
  Gynge - Fuglerede Institution Ø 100 cm.

  Rustfrit stål og armeret reb - så skal der gynges.

  7.499,95 kr.
   
  Bestillingsvare - Levering 18/12/22
Vis som Tabel Liste

3 varer

pr. side

Gynger til gyngestativ

Her finder du et stort udvalg af børnegynger til gyngestativ. Se blandt andet vores dobbeltgynger med "face to face" og "ryg mod ryg", hvor børnene bliver udfordret til at samarbejde og koordinere deres bevægelser for at få gyngeturen og legen i gang. Vi har børnegynger i alle størrelser og former til stort og lille gyngestativ, så uanset familiestørrelsen har vi en gynge til jer. 

Gynger bliver hurtigt et lege- og socialt centrum for børnene og giver dem god træning til motorik og balance. Labyrintsansen kaldes også for vestibulærsansen eller balancesansen, og den er vigtig for vores krops og hjernes samspil. Når vi gynger på gyngestativ hjælper det på vores evne til at skabe ligevægt og fordybe os koncentreret. Den konstante træning af labyrintsansen stimulerer simpelthen dit barns indlærings- samt koncentrationsevne.

Med en af vores børnegynger til stort eller lille gyngestativ, giver du dine børn en aktiv leg samt udvikling, der hjælper dem gennem livet. Eksempelvis kan en velstimuleret labyrintsans mindske tendensen til at vi bliver rundtossede i forlystelser, svimle når vi snurrer rundt – eller køresyge på busturen.

Har dit barn svært ved at holde balancen? Eller kan dit barn ikke så godt lide at gynge på hverken stort eller lille gyngestativ? Så kan det være godt at være opmærksom på at styrke dit barns labyrintsans og fx hænge en gynge op hjemme helt tæt på gulvet, så I kan øve at gynge i ro og trygge omgivelser væk fra legepladsen, hvor der hurtigt kan komme et andet barn, der også gerne vil gynge på gyngestativet.

Gynger til gyngestativ i træ

I kategorien her har vi samlet alle vores gynger og andre redskaber til gyngestativ træ. Vi forhandler både en klassisk gynge i træ, en vejrbestandig gynge i plast, sansegynger, dækgynger, babygynger eller trapezer og gymnastikringe, som du sagtens kan hænge op, hvis du har et stort eller lille gyngestativ i træ til rådighed – alternativt i kroge hængt op i loftet.

I kategorien her finder du også klatregreb, som du kan sætte op på et gyngestativ i træ med klatrevæg.

Har I en gyngekrog?

Ja, vi forhandler gyngekrog, så du kan sætte din nye gynge op. En gyngekrog er et vigtigt tilbehør, når gyngerne skal op at hænge godt uden risiko for, at de dratter ned igen midt i en god leg. Du kan bore en gyngekrog med karabinkage gennem stolperne på dit gyngestativ i træ, eller bore din gyngekrog direkte gennem en god og stærk gren på et robust træ i haven eller gården – hvis der findes sådan et godt gyngetræ.

Har I gyngestativ i træ?

Nej, vi forhandler ikke selve gyngestativet. Dér må du i et byggemarked eller lignende, hvis du ikke har adgang til et gammelt robust gyngestativ træ eller en god gren på et solidt træ, som kan holde dit barns gynge oppe.

Med en gyngekrog kan du også sætte dit barns gynge op i loftet indendørs, i et spær eller en bjælke på terrassen.

Har du spørgsmål til valg af gynger til gyngestativ eller hvordan du opsætter din gyngekrog fra os, så sidder vi klar til at prøve at hjælpe dig.