Hånddukker - Bamse & Kylling

Vis som Tabel Liste
 1. Bamse - Talende Bamse
  Bamse - Talende Bamse
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 2. Hånddukke Bamse lille
  Hånddukke Bamse lille
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 3. Hånddukke Kylling lille
  Hånddukke Kylling lille
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 4. Hånddukke Ælling lille
  Hånddukke Ælling lille
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

Bamse, Kylling og Ælling - tre bløde, søde venner, som næsten alle børn i Danmark på ét eller andet tidspunkt får en relation til. Man behøver blot at sige navnet "Bamse", og så kan man næsten høre kendingsmelodien fra Bamses Billedbog for sit indre øre.

Men Bamse & Kylling er ikke kun vores trofaste og elskede tv-venner - sammen med Ælling er de gået hen og blevet fast inventar som legetøj på rigtig mange børneværelser.

I Legeakademiet er vi glade for at kunne tilbyde Bamse, Kylling og Ælling i deres søde hånddukke-form - det skønne ved hånddukker er jo, at de både kan bruges som krammebamser, som traditionelle hånddukker til dukketeater og som dukker.

Bamse kan uden problemer iklædes dukke-Lises kjoler, Kylling kan sove i dukkevognen, og Ælling kan komme med i løbecyklens cykelkurv. En hånddukke-bamse er en dejlig ven, som kan tages med hvor-som-helst, når-som-helst.

De helt små børn vil uden tvivl elske, når mor eller far lader hånden smutte op i én eller flere af hånddukkerne, og bringer enten Bamse, Kylling eller Ælling til live for øjnene af guldklumpen. Uanset om Bamse bryder ud i regnvejrssangen eller synger om, at "Av, det gør ondt" - så vil det vække lykke i ethvert barnehjerte.

Hånddukker er også et rigtig godt redskab til at illustrere og italesætte konflikter og udfordringer i det daglige. Har I to små søskende derhjemme, der slås om legetøjet, er der jo ikke noget i vejen for at låne Bamse & Kylling til et lille hjemmeteaterstykke, hvor Bamse & Kylling hånddukkerne også slås om legetøjet - men i sidste ende løser konflikten på en pæn og ordentlig måde - og bliver gode venner igen.

Uanset om Bamse, Kylling og Ælling bliver kaldt dukker, bamser, hånddukker eller noget helt fjerde, så er det den slags venner, som dine børn vil huske også når de bliver større - for man bliver vel i bund og grund aldrig for gammel til lige disse tre karakterer? :-)