Hånddukker - Kaj & Andrea

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Kaj & Andrea - ét af de mest kendte makkerpar fra dansk børne-tv. Papegøjen og frøen, der synger sig ind i ethvert børnehjerte, og skaber stor glæde på ethvert børneværelse.

Disse fine Kaj og Andrea hånddukker lægger op til mange timers sjov og kreativ børneleg, uanset om de bruges som traditionelle hånddukker, som dukker eller hvis dit barn har en anden sjov idé til, hvordan man kan bruge Kaj & Andrea som legetøj.

Pep godnatsangen op med et lille Kaj & Andrea-show ved at invitere Kaj & Andrea hånddukkerne op på dynen, hvor de med største fornøjelse kan løfte deres stemmer til nye højder.

Tag Kaj & Andrea med en tur i dukkevognen - eller gåvognen, for hvem siger, at en dukke ikke godt kan være en Papegøje, der hedder Andrea? Eller en frø ved navn Kaj?

Disse søde dukker vil uden tvivl også være fabelagtige gæster ved et teselskab hjemme på gulvet - eller nyde at komme med en tur i cykelkurven, når turen går af sted mod vuggestuen, børnehaven eller bedstemor.

Nyd også at se dit barn inddrage Kaj & Andrea i en masse lege med deres øvrige legetøj. Både Kaj og Andrea kan da helt sikkert finde ud af at være med til at tegne, svinge en legetøjshammer, bygge med magneter og 100 andre sjove og skøre ting.