Puslespil med lyd

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
Sorter faldende

7 varer

Vis som Tabel Liste
pr. side
 1. Puslespil med lyd - Bondegårdsdyr
  Lær dyrene og deres lyde at kende
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 2. Puslespil med lyd - Hjemmet
  Opdag, hvad der sker rundt om i huset.
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 3. Puslespil med lyd - Kæledyr
  Når brikken lægges rigtigt kan du hører lyden fra dyret.
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 4. Puslespil med lyd - køretøjer
  Lær lydene på de flotte køretøjer at kende
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 5. Puslespil med lyd - På brandstationen
  Hvor er branden, og hvad laver den kat i træet?
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
 6. Puslespil med lyd - Værktøj
  Har du en lille håndværker derhjemme?
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
 7. Puslespil med lyd - Zoo
  Hør lyden af dyrene fra zoo.
  kr. 139,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste
pr. side

Puslespil med lyde er sjove og lærerige. Puslespillene med lyd er altid i en fantastisk lækker kvalitet, der sikrer, at dit barn nemt kan få fat ved brikkerne. Når brikkerne bliver placeret rigtigt, kommer der en lyd, som passer til motivet på brikken. Et puslespil med lyd lærer dit barn at aktivere sin høresans, at genkende lyde samt at koble lyde sammen med motiver.

En af de mest populære typer af legetøj til børn og voksne verden over er puslespillet. Et puslespil med lyd giver dit barn mulighed for at øve sine finmotoriske færdigheder og sin hånd-øjekoordination. Derudover giver puslespil med lyde dit barn en forståelse for former, farver, lyde og sammenhæng.

Hos Legeakademiet har vi puslespil med lyde i mange forskellige temaer. Puslespil med lyde er rigtig gode til mindre børn, som måske lægger deres første puslespil. Brikkerne til vores puslespil er solide og nemme at flytte på. Derudover vil puslespillet afgive en lyd, når brikken placeres rigtigt – så det er en succesoplevelse hver gang. Og der er ikke noget, som motiverer børn mere end en succesoplevelse, mens de leger.

Puslespil kan være udfordrende i starten, og der er mange ting at lære undervejs. Men puslespil med lyde vil hjælpe dit barn med at forstå, hvornår brikkerne er placeret korrekt – og hvilken lyd motivet siger. I samme ombæring kan I også at snakke om, hvad de forskellige motiver hedder, hvor de kommer fra, eller hvad de kan bruges til, så ordforrådet også bliver øvet.

OBS: Puslespil med lyd er lysaktiverede. Det vil sige, at puslespillet virker bedst i lysere rum, for hvis der er mørkt, kan det være svært for lyssensoren at føle, om brikken er på eller ej. Derudover skal I være opmærksomme på, at hvis en brik ikke ligger på sin plads, kan der forekomme en aktivering af lyden, hvis der er ændringer i lyset.