Udklædning til baby

Vis som Tabel Liste
Filtrering
Mulige filtre
Pris
Sorter faldende

12 varer

 1. Udklædning - Babydragt (kappe med hætte)
  Udklædning - Babydragt (kappe med hætte)
  kr. 219,95
  1-2 dages levering
 2. Udklædning - Babydragt Jordbær
  Udklædning - Babydragt Jordbær
  kr. 289,95
  1-2 dages levering
 3. Udklædning - Babydragt Kanin
  Udklædning - Babydragt Kanin
  kr. 289,95
  1-2 dages levering
 4. Udklædning - Hatte 5 stk
  Udklædning - Hatte 5 stk
  kr. 259,95
  1-2 dages levering
 5. Udklædning - Kattehale- og ører
  Udklædning - Kattehale- og ører
  kr. 89,95
  1-2 dages levering
 6. Udklædning - Klovnenæse
  Udklædning - Klovnenæse
  kr. 29,95
  1-2 dages levering
 7. Udklædning - Mariehøne (kappe)
  Udklædning - Mariehøne (kappe)
  kr. 229,95
  1-2 dages levering
 8. Udklædning - Robot hat
  Udklædning - Robot hat
  kr. 259,95
  1-2 dages levering
 9. Udklædning - Sort kat (hætte + hale)
  Udklædning - Sort kat (hætte + hale)
  kr. 220,00
  1-2 dages levering
 10. Udklædning - Yeti/Afskyelig snemand
  Udklædning - Yeti/Afskyelig snemand
  kr. 259,95
  1-2 dages levering
 11. Udklædningshatte - Rumvæsen el. Superhelt
  Udklædningshatte - Rumvæsen el. Superhelt
  kr. 279,95
  1-2 dages levering
 12. Udklædningssæt - Abe eller Løve
  Udklædningssæt - Abe eller Løve
  kr. 129,95
  1-2 dages levering
Vis som Tabel Liste

For de fleste af os starter fascinationen og glæden ved udklædning ganske tidligt. Det er ikke usædvanligt at se et barn på 6-7 måneder iklæde sig sin mors sommerhat eller en 1-årig, der forsøger at tæmme fars træsko.

Flere og flere dagplejere og vuggestuer vælger at inddrage de helt små børn i fejringen af f.eks. fastelavn, og mange steder har de også deres eget lille udklædningssortiment, som de små kan bruge, når de leger rolleleg.

Når det drejer sig om udklædning til en baby og ganske små børn i det hele taget - uanset om det så drejer sig om et fastelavnskostume eller bare ganske almindeligt udklædningstøj - er der dog nogle ting, som det kan være en god idé at være opmærksom på.

For det første er det vigtigt at tage hensyn til barnets bevægelsesfrihed. Rigtig mange fastelavnskostumer til babyer og små børn findes i dag som heldragter, men når man er på kravlestadiet - eller kun akkurat er begyndt at gå - kan det være noget vanskeligt at bevæge sig i sådan et kostume, særligt hvis der er en masse fyld i. Så er det langt bedre at gå efter noget udklædning, som kan bruges ud over barnets almindelige tøj - og som er i øvrigt er nemt at tage af og på (af hensyn til bleskifte, uheld med mad/vand, etc.).

Når du kigger efter udklædning til din baby, anbefaler vi også, at du husker at tænke på, at dit barn helst ikke skal få det for varmt. Derfor er udklædning, som giver barnet både plads og luft altid en god idé. Tag evt. et kig på vores forskellige kapper til babyer og små børn. De egner sig rigtig godt, fordi de både lader dit barn bevæge sig og fordi dit barn stadig kan få luft til kroppen. Samtidig kan de også bruges uden på jakken eller flyverdragten, hvis katten skal slås af tønden udenfor.

Husk, at ikke alle børn er synderligt begejstrede for udklædning - nogle bryder sig ikke om den ekstra opmærksomhed, som udklædning ofte medfører. Til disse børn kan et par vinger, en lille hat eller hårbøjle - evt. kombineret med noget ansigtsmaling - ofte være nok til, at de føler, at de er en del af udklædningslegen, men uden at det overskrider deres grænser.

Husk også, at kostumer til babyer og små børn ikke kun behøver at blive brugt i forbindelse med f.eks. fastelavn og Halloween. Udklædning kan være sjovt året rundt - og er i høj grad med til at stimulere børns fantasi og evne til rolleleg, som samtidig bidrager til barnets sociale udvikling. Så der er mange gode grunde til, at det kan være både sjovt og godt at have lidt udklædningstøj hjemme i skabet.

Kostumerne i denne kategori er primært til børn fra ca. 18 mnd. til 2-3 år. Se de enkelte størrelsesangivelser på de forskellige produkter.