Metaldetektor til børn

Filtrering
Mulige filtre
Kategori
Pris
-
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side
  1. Tilføj til ønskeliste
    Metaldetektor - Håndholdt Metaldetektor - Håndholdt
    Metaldetektor - Håndholdt
    Let at bære og nem at bruge
    259,95 kr.
    På lager – levering 1-3 hverdage.
     
Vis som Tabel Liste

1 vare

pr. side

At opleve børn i total koncentration og fuldstændigt fokuserede og fordybede i leg og opdagelse er en vidunderlig oplevelse, som er alle forældre forundt. Foregår det endda udenfor, er der ekstra mange sanseoplevelser forude, og nogle gange kan du med det rigtige udstyr eller værktøj inspirere dit barn til fordybelse i naturen.

Har I en god metaldetektor til børn

Så er vejen banet til masser af fantastisk leg udenfor på stranden eller i skoven. En metaldetektor til børn kan det samme som en metaldetektor til voksne, nemlig registrere med lyd, når den bevæges hen over metal gemt i underlaget.

Når dit barn går med metaldetektoren tændt og holdt tæt henover fx sand eller tørre blade, vil den bippe, hvis der skulle gemme sig en møtrik, en trykknap eller - hvilket de fleste nok håber på - en blank femmer eller endda et tabt smykke.

Med en metaldetektor til børn kan dit barn være skattejæger og måske ende som dagens mand i skysovs, hvis der dukker en savnet fingerring eller pung op i sandet. Kig på vores udvalg af metaldetektorer til børn her!