Vedr. My Hood løbehjul 145 mm

I December 2022 udgaven af Forbrugerrådets magasin TÆNK er der udgivet en artikel om test af 12 forskellige løbehjul.

Testen viser, at der i det pågældende My Hood løbehjul er fundet klorparaffiner (SCCP) i håndtagene.

Værdien ligger over grænseværdien af det tilladte.

Det drejer sig om en gruppe My Hood 145 mm løbehjul med produktions nummer 09/21.

Hvad skal du gøre:

Vi vil bede dig tjekke, om det løbehjul du har købt hos os, er omfattet af fejlen. Det skal du gøre ved at tjekke produktionsnummer under løbehjulet.

Har det koden 09/21 (se foto af etiket herunder), så er løbehjulet omfattet af fejlen, og håndtagene skal skiftes.


Vores leverandør sender dig kvit og frit nye håndtag ved, at du skriver en mail på info@europlay.dk med foto af klistermærket med produktionsnummer, navn, adresse og ikke mindst telefonnummer. Så sender vores leverandør nye håndtag og en enkel instruktion direkte til dig, så du nemt kan skifte håndtagene.

Har dit løbehjul et andet produktionsnummer, så er det ikke omfattet af fejlen, og dit barn kan trygt bruge løbehjulet.

Legeakademiet har valgt at skrive ud til alle kunder, der har købt løbehjulet hos os i perioden, hvor løbehjul fra den pågældende produktion kan være solgt. Vi har også valgt at skrive til kunder, som vi ved ikke har købt dette produktionsnummer, så man kan føle sig tryg, hvis man bliver forelagt TÆNK’s test senere hen.

My Hood er et anerkendt brand, som vi har været glade for at arbejde sammen med. De har test på alle deres produkter og har i det hele taget en høj moral, hvad angår sikkerhed og kemi. Derfor har vi også i samarbejde med dem valgt at skrive ud til alle i stedet for de få, der er berørt, for at man kan føle sig tryg i forbindelse med brandet.

Vi vil gerne understrege, at der er tale om en fejl i en enkelt del (nemlig håndtaget) i en enkelt produktion af løbehjul. My Hood blev gjort bekendt med fejlen og reagerede straks ved at gennemgå deres lager og undersøgte, om tidligere eller senere produktioner kunne være omfattet af fejlen. Det garanterer de ikke er tilfældet, da de entydigt har identificeret fejlen og kan spore den direkte til en enkelt levering af håndtag.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Legeakademiet på service@legeakademiet.dk.

Du kan læse artiklen hos TAENK her:

https://taenk.dk/test/loebehjul/loebehjul-boern-bedst-i-test