Nødhjælp: Folkekirkens Nødhjælp kr. 25

25,00 kr.
På Lager – levering 1-2 hverdage.
Varenummer
00-10
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Alle børn har ret til at lege i tryghed. Uanset hvor de lever. For at hjælpe alle børn til at lege og lære, så de kan vokse op og være med til at udvi.....
Læs mere
Hvad gør dette produkt særligt

Alle børn har ret til at lege i tryghed. Uanset hvor de lever.

For at hjælpe alle børn til at lege og lære, så de kan vokse op og være med til at udvikle verden i en positiv retning, har Legeakademiet indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

For 25 kr. kan du være med til at give et barn et trygt sted at lege. Din donation kan fx sørge for tegnepapir og farvekridt til en legestue, hvor specielt uddannet personale overvåger børn med krigstraumer og hjælper dem til at overkomme grusomheder, som voksnes væbnede konflikter og miljøkatastrofer har påført dem.

Legeakademiet forsøger via indsamlingsaktiviteter og oplysning at øge opmærksomheden på at give alle børn mulighed for sikker leg i verdens mest udsatte og farlige områder, hvor miner, bomber og sult er en del af hverdagen.

Din donation gør en kæmpe forskel for et barn i nød. Vi håber, at du vil hjælpe os med at skabe trygge legemiljøer for alle børn i verden...

Produktinformation
Varenummer 00-10
Brand Ukendt