Black Friday 2021: Gode tilbud på legetøj.

Black Friday 2021: Rabat og tilbud på legetøj

Black Friday er en af de nyeste begivenheder, vi i Danmark har adopteret fra det nordamerikanske kontinent. I USA er Black Friday blevet årets største shopping-dag med vanvittige tilbud på alt fra vaskepulver og elektronik til sportsudstyr, tøj, biler og legetøj. En dag, hvor amerikanerne efter Thanksgiving og massiv indtagelse af kalkun, shopper til hele året - og selvfølgelig især til jul.

 

Har du hørt om Legetanternes Black Friday løfte?

Har du købt en løbecykel, et dukkehus, et brætspil eller en stor girafbamse hos Legeakademiet til fuld pris og opdaget, at den er på tilbud på Black Friday hos os?

Så skal du ikke ærgre dig over at have misset et godt tilbud. Vi er glade for, at du har købt legetøj i god tid, og det vil vi gerne belønne dig for. Kontakt os med din faktura eller ordrenummer, så vil vi sørge for, at du kun betaler for Black Friday-prisen på det legetøj, du har købt til fuld pris.

*OBS! Legeakademiet tager forbehold for udsolgte varer, som ikke kan genbestilles. Derudover gør vi opmærksom på at man ikke kan benytte sig af Black Friday tilbuddene i kombination med andre rabataftaler. Vil du være sikker på at få de ting, du har udset dig, er det derfor en god idé ikke at vente! Vi gør også opmærksom på, at der i forbindelse med Black Friday MÅ påregnes ekstra leveringstid, da transportørerne får rigtig travlt!

Rigtig god Black Friday-shopping.

 

Cyber Monday: Billigt legetøj på udsalg!

Nu er der så kommet endnu en anledning til at sætte priserne ned – eller rettere, at forlænge din mulighed for at købe skønt kvalitetslegetøj på tilbud. For Cyber Monday er nu også en ”ting”, som mange internetbutikker har valgt at tilføje til de store markedsdage.

Cyber Monday kom frem som udtryk i 2005. Nogle marketingfolk i USA havde fundet ud af, at mandagen efter Thanksgiving var en af de største dage for internethandel på hele året.

Folk, som havde haft fri i Thanksgiving-weekenden og ofte drop på familieferie i landdistrikterne i USA, hvor der er dårlig eller ingen internetforbindelse, kom tilbage på job om mandagen.

Med en hurtig, professionel internetforbindelse, kunne de endelig komme til at købe alt det tøj, sko og ting til børnene, som de har gået og set på i butiksvinduerne i ferien. Det er i hvert fald den forklaring, som marketingfolk giver på udtrykket ”Cyber” – fordi udsalget på Cyber Monday kun er online i modsætning til Black Friday, som også er en stor dag for almindelige, fysiske butikker.

Hvornår er det Black Friday i 2021?

Det er altid den 4. fredag i november. I 2021 er det fredag den 26. november og i 2020 var det fredag d 27. november, og altså fredagen før den første adventssøndag.
Datoen hænger sammen med den amerikanske helligdag Thanksgiving. Men hvordan kan det være, at det lige er den dag? Det forklarer vi her.

Hvad er Black Friday?

Black Friday med alle de gode tilbud og rabatter er, som vi lige har skrevet, fredagen efter Thanksgiving. Det er den største amerikanske højtid, som falder den 4. torsdag i november. Den fredag har rigtig mange amerikanere fri, og de har tid til at gå på juleshopping. Oprindeligt henviste ”Black Friday” til de voldsomme menneskemængder på vejene, der skulle hjem efter Thanksgiving, men nu har detailhandlen drejet udtrykket til at betyde, at tallene på bundlinjen efter en lang, sløv sommersæson med røde tal nu endelig bliver sorte og betyder bedre omsætning og indtjening.

Hvor meget bruger vi på Black Friday tilbud?

Black Friday er da også årets største salgsdag, og der blev udført 4,5 millioner dankorttransaktioner blot på denne ene dag i 2014. Året efter brugte vi danskere knap 2 milliarder kroner på Black Friday. I 2019 var det vanskeligere at afgøre, hvor mange penge, der blev brugt, fordi Nets fremover kun fortæller Nationalbanken om antallet af Dankort betalinger af de mange gode tilbud på Black Friday. Men der blev brugt knap 400.000 mio kroner bare på MobilePay alene, når de mange Black Friday tilbud skulle betale sidste år. 

Hvorfor har vi Black Friday 2021 i Danmark?

I Danmark fejrer vi jo ikke Thanksgiving, men vi danskere har ikke desto mindre taget denne shopping-begivenhed til os, og mange benytter de gode rabatter til at få købt årets julegaver. Mangler du stadig nogle gaver til julesokken, adventskalenderen eller pakkekalenderen, kan du helt sikkert også finde nogle fine små gaver i denne kategori. I Legeakademiet går vi ganske vist ikke i sort på Black Friday, men til gengæld fylder vi de virtuelle hylder med en masse skønt, farverigt og lærende legetøj. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at købe legetøj, som dine børn vil lege og lære med igen og igen fremfor at det ligger og samler støv på en hylde, fordi det ikke var det helt rigtige.