Black Friday tilbud på legetøj


Black Friday legetøj: Køb udviklende og sjovt legetøj 

Black Friday er en særlig fredag, hvor du hos Legeakademiet kan købe legetøj på tilbud og spare penge på julegaver og gaver til advent eller pakkekalenderen. Datoen for Black Friday er den fjerde fredag i november - i år er det Black Friday den 24. november. Black Friday er dagen efter Thanksgiving.

Black Friday er en af de nyeste begivenheder, vi i Danmark har adopteret fra det nordamerikanske kontinent. 

I USA er Black Friday blevet årets største shopping-dag med vanvittige tilbud på alt fra vaskepulver og elektronik til sportsudstyr, børnetøj, biler, Brio og andre legetøjstilbud. En dag hvor amerikanerne efter Thanksgiving og massiv indtagelse af kalkun shopper til hele året - og selvfølgelig især til jul.

Hvad er Black Friday?

Black friday - dagen efter Thanksgiving - har rigtig mange amerikanere fri, og de har tid til at gå på juleshopping.

Oprindeligt henviste ”Black Friday” faktisk til de store menneskemængder på vejene, der skulle hjem efter Thanksgiving. Men nu har detailhandlen drejet udtrykket til at betyde, at tallene på bundlinjen efter en lang, sløv sommersæson med røde tal nu endelig bliver sorte og betyder bedre omsætning og indtjening.

Hvornår starter Black Friday-udsalgene på legetøj?

Black Friday legetøj-tilbud starter normalt den sidste fredag i november måned, mens andre butikker tyvstarter og sætter priserne ned allerede i dagene inden. 

Hos Legeakademiet kan du roligt tyvstarte lidt og lade være med at sidde vågen til midnat natten til Black Friday - hvem har tid til det, med mindre man har et barn, der vækker én om natten. Vi har nemlig vores Black Friday løfte, som vi beskriver her.

Har du hørt om Legetanternes Black Friday løfte?

Har du købt en løbecykel, et dukkehus, et brætspil eller en stor girafbamse hos Legeakademiet til fuld pris og opdaget, at den er på tilbud på Black Friday hos os?

Så skal du ikke ærgre dig over at have misset et godt tilbud. Vi er glade for, at du har købt legetøj i god tid, og det vil vi gerne belønne dig for. Kontakt os med din faktura eller ordrenummer, så vil vi sørge for, at du kun betaler for Black Friday-prisen på det legetøj, du har købt til fuld pris.

*OBS! Legeakademiet tager forbehold for udsolgte varer, som ikke kan genbestilles. Derudover gør vi opmærksom på at man ikke kan benytte sig af Black Friday tilbuddene i kombination med andre rabataftaler. 

Vil du være sikker på at få de ting, du har udset dig, er det derfor en god idé ikke at vente! 

Vi gør også opmærksom på, at du i forbindelse med Black Friday må forvente ekstra leveringstid, da transportørerne får rigtig travlt!

Hvornår er det Black Friday 2023?

Black Friday 2023 er fredag d 24. november. Black Friday er nemlig altid den fjerde fredag i november.

Datoen hænger sammen med den amerikanske helligdag Thanksgiving. Men hvordan kan det være, at det lige er den dag? Det forklarer vi her.

Hvor er de bedste Black Friday legetøj-tilbud?

Du kan finde nedsatte priser overalt i butikker og i webshops til Black Friday.

Hos Legeakademiet kan du spare 10- 50 % på Black Friday legetøj, der udvikler og stimulerer dit barns kompetencer. Og vi har fremragende og personlig service på chat, e-mail og i telefon. 

Black Friday legetøj - hvor lang leveringstid?

Vi har drøntravlt i dagene omkring Black Friday (og resten af tiden op til jul). Men vi bestræber os på den bedste service og hurtig levering, selvom det nogle gange kan tage fragtfolkene lidt flere dage at få de mange pakker rundt. 

Vores erfaring er, at Black Friday levering godt kan tage 4-5 hverdage på grund af den ekstra travlhed.

Har I Cyber Monday legetøj på tilbud?

Cyber Monday kom frem som udtryk i 2005. Nogle marketingfolk i USA havde fundet ud af, at mandagen efter Thanksgiving var en af de største dage for internethandel på hele året.

Folk, som havde haft fri i Thanksgiving-weekenden og ofte drog på familieferie i landdistrikterne i USA, hvor der er dårlig eller ingen internetforbindelse, kom tilbage på job om mandagen.

Med en hurtig internetforbindelse, kunne de endelig komme til at købe alt det tøj, sko og legetøj på tilbud, som de har gået og set på i butiksvinduerne i ferien. Det er i hvert fald den forklaring, som marketingfolk giver på udtrykket ”Cyber” – fordi udsalget på Cyber Monday kun er online i modsætning til Black Friday, som også er en stor dag for almindelige, fysiske butikker.

Legeakademiet holder ikke Cyber Monday

Vi vil hellere fokusere på at yde perfekt service til de mange tusind kunder, der har købt legetøj på Black Friday 2023. 

Til gengæld har vi vores Black Friday løfte, der som nævnt går ud på, at du kan handle legetøj op til Black Friday og så nøjes med at betale vores Black Friday-pris på det legetøj, du har købt til fuld pris hos os. 

Så kan du roligt være ude i god tid uden at ærgre dig over, at det købte legetøj pludselig er på Black Friday tilbud ugen efter.

Når du handler inden Black Friday, har du også nemmere ved at modtage din pakke efter 1-2 hverdage.

Hvor meget bruger vi på Black Friday tilbud?

Black Friday er årets største salgsdag, og i tilbage i 2015 brugte danskerne knap 2 milliarder kroner på Black Friday. 

I de seneste år har det været vanskeligere at afgøre, hvor mange penge, der blev brugt, fordi Nets nu kun fortæller Nationalbanken om antallet af Dankort-betalinger af de mange gode tilbud på Black Friday. 

Men der blev sidste år brugt knap 2,8 milliarder bare på MobilePay alene, når de mange Black Friday tilbud skulle betales sidste år. 

Hvorfor har vi Black Friday i Danmark?

I Danmark fejrer vi jo ikke Thanksgiving, men vi danskere har ikke desto mindre taget Black Friday til os - det er jo herligt at købe Black Friday legetøj, tøj og årets julegaver med gode rabatter. 

Mangler du stadig nogle gaver til julesokken, adventskalenderen eller pakkekalenderen, kan du helt sikkert også finde nogle fine små gaver i denne kategori.

I Legeakademiet går vi ganske vist ikke helt i sort på Black Friday. Til gengæld fylder vi de virtuelle hylder med en masse skønt, farverigt og lærende legetøj. 

Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at købe legetøj, som ungerne vil lege og lære med igen og igen fremfor at det ligger og samler støv på en hylde, fordi det blev impulskøbt og ikke var det helt rigtige alligevel.