Black Friday tilbud

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Black Friday - Rabat på Black Friday på legetøj fredag d. 29/11-2019

Black Friday er en af de sidste begivenheder, vi i Danmark har adopteret fra det nordamerikanske kontinent. I USA er Black Friday blevet årets største shopping-dag med vanvittige tilbud på alt fra vaskepulver til sportsudstyr, tøj og legetøj. En dag, hvor amerikanerne post-Thanksgiving og massiv indtagelse af kalkun, shopper til hele året - og selvfølgelig især til jul.

Shop dit legetøj online til Black Friday og undgå kaos

Det er kun én gang om året, at fredag går helt amok og i sort... Men Black Friday må siges at være kommet for at blive, og det er en dag, der får meget opmærksomhed . I USA har man jo ligefrem set eksempler på trafikkaos ved de store shoppingcentre, og at folk kommer til skade på grund af deres iver for at få fat i de bedste tilbud. For os at se er det dog blot et endnu stærkere argument for, at man skal købe legetøj ONLINE på Black Friday, frem for at risikere liv og lemmer :-)

Køb legetøj til julegaverne på Black Friday

I Danmark fejrer vi jo ikke Thanksgiving, men vi danskere har ikke desto mindre taget denne shopping-begivenhed til os, og mange benytter de gode rabatter til at få købt årets julegaver. Mangler du stadig nogle gaver til julesokken, adventskalenderen eller pakkekalenderen, kan du helt sikkert også finde nogle fine små gaver i denne kategori.

I Legeakademiet går vi ganske vist ikke i sort på Black Friday, men til gengæld fylder vi de virtuelle hylder med en masse gode Black Friday tilbud på skønt, farverigt og lærende legetøj. (Psst... hvis du godt kan lide at være i god tid, vil du også kunne gøre nogle gode kup på udklædningstøj. Og så længe er der jo heller ikke til fastelavn...)

*OBS! Legeakademiet tager forbehold for udsolgte varer, som ikke kan genbestilles. Derudover gør vi opmærksom på at man ikke kan benytte sig af Black Friday tilbuddene i kombination med andre rabataftaler. Vil du være sikker på at få de ting, du har udset dig, er det derfor en god idé ikke at vente! Vi gør også opmærksom på, at der i forbindelse med Black Friday MÅ påregnes ekstra leveringstid, da transportørerne får rigtig travlt!

Rigtig god Black Friday-shopping.