bObles Tumlealfabet

Specialpris kr. 898,20 Normalpris kr. 998,00
På Lager – levering 2-3 hverdage.
Varenummer
16-010-69-004-026
Med det fine tumlealfabet fra bObles kan børn lege sig til en bedre forståelse af de forskellige bogstaver og lære alfabetet at kende. Børn bliver til
Læs mere
Swipen voor 4 additionele foto's
Hvad gør dette produkt særligt

Med det fine tumlealfabet fra bObles kan børn lege sig til en bedre forståelse af de forskellige bogstaver og lære alfabetet at kende.

Børn bliver tiltrukket af bogstaver fra en tidlig alder - og de ser dem overalt. De begynder også at opfatte, at de bogstaver der står i bøgerne, har betydning for den historie, de får læst højt. Og stille og roligt begynder de at genkende bogstaverne - og lærer måske ligefrem at skrive deres eget navn.

Med tumlealfabetet fra bObles får barnet mulighed for at tumle sig igennem alfabetet, og på denne måde lære bogstaverne på en ny, anderledes og sjov måde. Tumlebogstaverne kan stables, bruges til at bygge broer og tårne, lave balancebaner og forhindringsbaner, ja, man kan endog bruge dem til lidt A-B-C-jonglering. Mulighederne er tæt på uendelige.

Børn i alle aldre har glæde af tumlealfabetet fra bObles. Børnehavebørn kan forberede sig til skolestart, og skolebørn får mulighed for at øve bogstaverne på en skæg og anderledes måde. Mange børn lærer nemlig bedst, når de får lov til at bevæge sig og bruge deres hænder. Det er læring på den sjove måde, kombineret med bevægelse og masser af motorisk stimulering.

Lav jeres egne bogstavlege, og del dem gerne med os på Facebook eller Instagram. Vi elsker ny legeinspiration - og på denne måde kan andre også få glæde af dem.

Tumlealfabetet består af en plakat med lommer. Plakaten måler 80 x 80 cm. I hver lomme er der ét bogstav - og hele alfabetet (dog med undtagelse af W) følger med.

Skumbogstaverne måler 8 x 12 cm og er 4 cm tykke, og er fremstillet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, laver ikke mærker på gulvet og så er de nemme at rengøre. Testet til børn.

Tag også et kig på de fine og lærerige store Tumlebogstaver og på de smarte Tumletal fra bObles.  Og hvem har sagt, at det ikke godt må være sjovt at lære nye ting?

Produktinformation
Varenummer 16-010-69-004-026
Anmeldelse af bObles Tumlealfabet
Gennemsnitlig bedømmelse
Nina
25 December 2020
Levede op til mine forventninger, men er som bobles dyrt. Men også i lækker kvalitet