Plant et træ med Legeakademiet for 30 kr.

Fælles træplantning af nye træerFælles træplantning af nye træer

Donér 30 kr, som går ubeskåret til at plante et træ i Danmark. Det er en nem måde at gøre en positiv forskel for dit barns fremtid. 

Vil du have besked, når Legeakademiet og Plant et Træ i fællesskab planter det træ, du har doneret?

Så tilmeld dig herunder, så får du besked om tid og sted. Du er velkommen til at deltage i arrangementet med dit barn. Det er en festlig og meningsfuld dag, som vi ser frem til. 

Hvad er samarbejdet mellem Legeakademiet og Plant et Træ?

Legeakademiet og Plant et Træ samarbejderLegeakademiet og Plant et Træ samarbejder

Legeakademiets bæredygtighedsstrategi Grønnere valg handler om at gøre en forskel med små skridt. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. 
Med den aktivistiske indstilling kan alle, stor som lille, være med til at drage omsorg for hinanden.

Et af Legetanternes små skridt mod mere bæredygtighed er at arbejde for, at de kommende generationer af både børn, planter og dyr vokser op i et landskab med flere træer. Træer er en central del af økosystemet, og de danner gennem mange år livsgrundlag for både mennesker, dyr, planter og mikroliv.

Alle børn elsker træer. Træer at klatre i, at gemme sig bag, at kramme, at se på fugle i, at plukke mirabeller og hyldebær i, at ligge under i en hængekøje og at lytte til, når vinden risler med bladene.

At plante et træ giver børn kærlighed til naturen, fordi det, man kan lide, det passer man bedre på.

Legetanterne har i 2023 indgået et samarbejde med den almennyttige organisation Plant et Træ, som siden 1985 har plantet 100.000-vis af træer i Danmark. Vi donerer årligt et beløb, der går direkte til Plant et Træ. Vi håber, at du vil være med, ved at donere et træ til 30 kr her.

Hvem er Plant et Træ?

Plant et Træ arbejder for 3 ting: Børn, læring og træer.

Organisationen har fuldstændig åbne regnskaber og overlader politisk lobbyisme og andre agendaer til andre organisationer. De bruger 15 % af donationerne på administration, resten går ubeskåret til at plante nye træer i Danmark sammen med børn.

Du kan læse mere om Legeakademiets samarbejde med Plant et Træ her på vores blog..