Plus-Plus - Lær at bygge, 600 stk.

249,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
1123-500XX
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot
Herlige og særlige egenskaber

Plus Plus er genialt konstruktionslegetøj, som mange børn bliver helt vilde med. 

De er formet som små plus-tegn og kan sættes sammen på alle leder og kanter - og de findes i rigtig, rigtig mange farver og flere størrelser. 

Giv det et skud - prøv at bygge en rumrobot eller en tiger?

I sættet her får du 600 mini Plus Plus, som er nok til at bygge stort set hvad som helst. Her er også 2 byggeplader og en guidebog med gode ideer.

Det er den helt store pakke med lækre Plus Plusser, som dit barn kan få timevis til at gå med at lege med. 

Vælg mellem basis og pastel.Det er lærerigt, sjovt og lidt af en tidsrøver at bygge og konstruere. Vi vil undlade en (alt for lang) fortælling om, hvordan legen styrker finmotorik, kreativitet og hånd-øjekoordination samt dit barns interesse for entreprenørskab og forståelse for geometri.

Undervejs i legen får dit barn lavpraktisk erfaring med problemløsning, når der skal regnes ud, hvordan konstruktionen skal op sådan, så den ikke pludselig vælter. Dit barns byggeleg med alle mulige former for byggeklodser, brikker eller magneter udfordrer fantasien. Og så er det bare fedt og tilfredsstillende at bygge i højden, opstille den længste kuglebane eller måske kreere en flot række af dominobrikker.

Kender du Plus-Plus?

Brikkerne ligner små plusser og kan sættes sammen på alle leder og kanter - og de fås i små (1 x 2 cm) og store (3 x 5 cm) og i mange farver. Dejligt konstruktionslegetøj, som de fleste børn elsker. Byggeleg med Plus-Plus udvikler ungernes sans for logik og geometri. Se massevis af vejledninger og forslag til at lave byggerier med Plus-Plus på fx YouTube.

Plus-Plus® brikkerne bliver lavet her i Danmark. De tåler at blive vasket i vaskemaskinen/opvaskeren på 60 grader. Plus-Plus emballage er af FSC-mærket pap eller genanvendt plast, og fabrikken i Danmark bruger vedvarende energikilder.

Du kan give eller sælge dit barns Plus-Plus® videre, den dag dit barn bliver træt af at lege med brikkerne. Plus-Plus® holder nemlig til årevis af byggeleg i børnehaver og nærmest et helt liv i familien.

Se alle vores produkter fra Plus-Plus her.


Produktinformation
Varenummer 1123-500XX
Brand Plus-Plus