Rubens Barn Terapi - 50 cm

779,95 kr.
På lager – levering 1-3 hverdage.
Varenummer
321-20011-31X
Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

Rubens laver de skønneste håndlavede dukker, med hver sit unikke udtryk - og de kigger på dit barn eller den ældre, når de ligger i venstre arm.

Terapidukken er en stor dukke med tyngde og ekstra vægt i numsen, så det minder om et rigtigt barn.

Læs mere
Herlige og særlige egenskaber

Rubens laver de skønneste håndlavede dukker, med hver sit unikke udtryk - og de kigger på dit barn eller den ældre, når de ligger i venstre arm.

Terapidukken er en stor dukke med tyngde og ekstra vægt i numsen, så det minder om et rigtigt barn. Med anatomisk køn.

Dukken bliver en kær følgesvend for mennesker med demens eller uro, og i samværet med dukken kan man genkalde minder og for længst glemte følelser og genopleve ellers tabte sociale egenskaber.

For barnet kan dukken være den ven, det er svært at holde på, hvis man har en diagnose, der udfordrer socialt. Dit barn kan få lov at vise omsorg og blive mødt af et kærligt ansigt under hele legen.

Dukken kan udvikle dit barn emotionelt og socialt i et trygt miljø og på dit barns egne præmisser. Empatien udvikles, da dukken vækker naturlig glæde, omsorg og beskyttertrang. Tag dukken i dine egne arme - så ved du, hvad vi taler om. Dukken er lavet i en blød polyester fleece, og er fyldt med polyester fibre. Bunden er fyldt med granulat, som gør, at dukken har en god tyngde, og dermed sidder bedre.

Og det føles trygt, når den sidder på skødet.

Dukken kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Tøjet håndvaskes.

Alder: 3 år

Vægt: 1000 gr. Mål: 50 cm

Produktinformation
Varenummer 321-20011-31X